Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Nuh (a.s.) Görmek

Rüyada Nuh (a.s.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Nuh (a.s.) :
Bir kimsenin rüyasında Nuh (a.s.)'ı görmesi; o kişinin uzun ömürlü olacağına, ona büyük bir sıkıntı ve halk tarafından da bir eziyet isabet edeceğine ve sonra da onlara üstün geleceğine yorumlanır. Bir başka yoruma göre bir kimsenin rüyasında Nuh (a.s.)ı görmesi; o kimsenin keder, üzüntü ve sıkıntılarından kurtulacağına, çocuklarının kendisine karşı muhalif olmalarından dolayı zahmet ve sıkıntı çekeceğine işaret eder
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Nuh (a.s.) :
Nuh (A.S.)ı görmek; uzun ömür ve düşmandan zarar görmek fakat, sonunda selamete çıkmaktır. Rüya sahibine düşmanları ve akrabalarınca haset edilir. Kıskanılır. Lakin Allah (C.C.) onu bu kıskançların şerrinden korur.
İhya Rüya Tabirleri
Nuh (a.s.) :
Rüyada tufan peygamberi olan Nuh Aleyhisselamı görmek Allah'a itaatle geçecek uzun ömre, aile fertlerinden ve halktan gelecek sıkıntılara, so a bunlara galip gelmeye; kafirlerin helakine ve müslümanların sevincine; Onu görmek çok yağmura, kuraklıktan kuurtulmaya; üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya; sanata, ticarete, ziraate ve yolculuğa; Nuh Aleyhisselamı görmek bazen bid'at ehlinin ve günahkarların güç bulmasına, müslümanların ise zayflamasına; Nuh Aleyhisselamın tandırını görmek yoksul için zenginliğe, şiddet halinde olan kimse için mülke, bir şeyden korkan kimse için emniyete delalet eder.

---
Nuh (a.s.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.