Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Musa (a.s.) Görmek

Rüyada Musa (a.s.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Musa (a.s.) :
Bir kimsenin rüyasında Musa (a.s.)'ı görmesi; Allah Teâlâ'nın o kimsenin vasıtasıyla zalim birisini helak edeceğine ve ondan sonra da o kimsenin izzet ve şerefe nail olacağına, kişinin rüyasında Musa (a.s.)'ı görmesi; haklı kişilerin kuvvetli olacağına, sapık ve zalimlerin de zelil ve hakir olacaklarına işaret eder. Düşmanı olan bir devlet başkanının rüyasında kendisinin Musa'nın suretine girdiğini ve onun elbiselerinden bir elbise giydiğini görmesi; o kimsenin düşmanlarına üstün geleceğine ve arzusunun tahakkuk edeceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında Musa (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin bir işinde mağlup olacağına, yakınları tarafından üzüntüye maruz kalacağına, sonunda da muzaffer olacağına işaret eder.Bir başka yoruma göre bir kimsenin rüyasında Musa (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin bir deniz yolculuğu yapacağına ve sonunun da ticâretle noktalanacağına yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Musa (a.s.) :
Rüyasında Musa (A.S.)'ı gören, düşmanlarına evvela mağlup olur. Ama ardından onlara galip gelir. Deniz seferinde ise, selametle döner. Kendisine Musa (A.S.)ın asasının verildiğini gören ilim, hikmet sahibi, olgun bir insan olur. Korkularından kurtulur.
İhya Rüya Tabirleri
Musa (a.s.) :
Mağlup durumda bulunduğu düşmanlarına karşı kahredici bir üstünlük sağlamaya, yolculukta esenlik ve güvene; izzet, şeref ve yüceliğe, hakkın ve haklıların şartlar ne olursa olsun galip gelmesine, Kendisine Hz. Musa'nın asasının verildiğini görmek korkudaan kurtulmaya, ilim ve hikmete delalet eder.

---
Musa (a.s.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.