Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Avuç İçi Görmek

Rüyada Avuç İçi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Avuç İçi :
Rüyada avuç içinin görülmesi; güç-kuvvet sahibi olunacağı ile yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında avucunun içinin açık olduğunu görmesi; o kimsenin geçim şartlarının geniş ve bol olacağına, ka­palı olduğunu görmesi; geçiminin dar ve sıkıntı içinde olacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında avucunun içinde kıl bittiğini görmesi; sıkıntı ve kedere uğrayacağına ve borç batağına saplanacağına delalet eder. Bazı rüya yorumcularına göre rüyasında avucunun içinde kıl bittiğini gören kimsenin mal kaybına uğrayacağı ve zarar göreceği ile yorumlanır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Avuç İçi :
Rüyada avuç içi görmek rüya sahibinin kuvvetine, avucun açıklığı geçiminin bolluğuna, kapalılığı ise geçiminin darlığına işaret eder. Avucun içinde kıl bittiğini görmek, rüya sahibine isabet edecek keder ve borca işaret eder.Bazı tabirciler bu rüyayı, o kimsenin kaybedeceği malı şeklinde tabir etmişlerdir. Avucunu göğe doğru açtığını gören kimse, devlet dairesinde çalışıyorsa derecesi yükselir. Rüyayı gören avcı ise çok av avlar. Rüyada avucunun küçük ve ince olduğunu görmek, rüya sahibinin korkak ve karakteri zayıf bir kimse olmasına işaret eder. Avucunun açık ve güzel olduğunu görmek, rüya sahibinin, rızkının bolluğuna ve cömertliğine işaret eder. Avucunun kapalı olduğunu gören kimsenin, cimriliğine ve hayn az bir kimse olduğuna işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Avuç İçi :
Kapalı avuç içi geçim sıkıntısına ve cimriliğe, açık avuç içi rahat yaşamaya ve cömertliğe, Elin içinde kıl görmek elden çıkacak dünyalığa, Avuçları göğe doğru kaldırmak menfaatli bir işe, Küçük avuç içi zayıf karaktere, Elin ayasında görülen güzellik duuanın kabulüne, kişinin kendine ve başkasına gelecek nimete delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; El.)

---
Avuç İçi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.