Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Hava Görmek

Rüyada Hava Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Hava :
Rüyanızda sakin ve güzel bir yaz havası görmeniz; sizi günlerinizin neş'e içinde ve mutlu bir şekilde geçeceğine, rüyanızda bulutlu bir sonbahar havası görmeniz; sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğinize, rüyanızda soğuk ve fırtınalı kış havası görmeniz; çok yoğun ve acılı günler geçireceğinize işaret eder. Rüyanızda kendinizi havada boşlukta görmeniz; işlerinizin bozulacağına, rüyanızda boşluktan yere düştüğünüzü görmeniz; bütün sermayenizi kaybedeceğinize, rüyanızda kendinizi yerle gök arasında hava üzerinde boşlukta duruyor görmeniz; işleriniz konusunda olduk şaşırdığınıza ve ne yapacağınızı bilmediğinize delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Hava :
Rüyada soğuk havayı hissettiğini görmek, iş hayatınızdaki ve evdeki sorunlara işaret eder. Gerçekle bağlantınızı kaybetmek üzere olabilirsiniz.
Sıcak havayı soluduğunu görmek, çevrenizdeki var ya da gelişmekte olan kötü olayları sembolize eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Hava :
Rüyada havada bulunduğunu gören kimse, şeref ve güç elde eder. Ancak o kimsenin bu hali devam etmez. Eğer bu rüyayı gören kimse yalancı ve kibirli ise onun rilyası batıldır.Rüyada, havada yürüdüğünü gören kimse büyük bir şerefe ve helal mala işarettir. Rüyada yerle gök arasında bulunduğunu gören kimsenin, kalben meşgul olmasına ve ne yapacağına bilmemesine işaret eder. Rüyada havadan düştüğünü gören kimse, rütbe, makam ve şöhretinden düşer. Eğer o kimsenin rütbe, makam ve şöhreti yoksa, ümit ettiği şeyden ümidini keser ve ondan mahrum olur. Bazı tabirciler, üzüntü ve kederli olan bir kimse, rüyada havadan düşse Allah (C.C.) onu üzüntü ve kederden kurtarır. Rüyada havada oturduğunu gören kimsenin din ve işlerinde kötü yolda ve kibirli olduğu manası çıkar. Rüyada havada ev yaptığını veya çadır kurduğunu yahut bir hayvana bindiğini veya bunlara benzer şeyler yaptığım gören kimse, hasta ise veya yanında bir hasta varsa onun ölümüne işaret eder. Rüyada havada uçmak deniz veya karada yolculuk yapmağa işaret eder. Eğer havada kanatla uçarsa, rüya sahibi için en kuvvetli ve çok açık olan seve işaret eder. Bir kimse yalnız olarak havayı gökyüzü görünmeyecek derecede karanlık görse, amiri ile arası açılır. Amiri yoksa gözleri kör olur.

İhya Rüya Tabirleri
Hava :
Ayakları yerden kesik vaziyette havada dikilmek geçici olarak şeref ve makam sahibi olmaya, Havada olduğunu görmek yolculuğa, bir işi yapmakta gösterilen kararsızlığa, Havadan yere düşmek iş ve meslekte gerilemeye yahut üzüntüde olanın bundan kurtulmasınna, Hava insanın nefsine, büyüklenmeye, Yerle gök arasında, ayakta dikilerek irticalen konuştuğunu görmek şeref ve nimete, Havanın açılması sevinç ve mutluluğa, kararması üzüntü ve kedere, Gündüzün havanın ansızın kararması orada meyadan gelecek sıkıntılı bir duruma, Havanın yavaş yavaş karaması yağmur yağmasına, Havaya yükselmek, uçmak yahut bir araçla yukarı çıkmak manevi rütbeye delalet eder.

---
Hava rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.