Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Yazı Yazmak Görmek

Rüyada Yazı Yazmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Yazı Yazmak :
Okur yazar olmadığı halde yazı yazdığını gören, rızkını halkı aldatmak suretiyle elde eder. Aynı rüya, bir alim veya bir katip için hayır, menfaat ve bol rızka işarettir. Fakat, bir işin başında bulunuyorlarsa, azledilirler. Ser'an caiz olmayan bir şeyi yazmak; iyi değildir.
Ismail El Eş-as diyor ki: Dindar bir insanın yeşil mürekkeple yazı yazdığını görmesi; din ve dünya hayatı için hayırdır. Rüya sahibi günahkarsa, vefat eder. Kan ile yazı yazdığnı gören, faiz malı için senet yazar.
Ebu Said'ül Vaaz'a göre kağıt üzerine yazı yazmak; Hakk'ı inkar etmekle tabir olunur.
Bazı tabircilere göre yazı yazmak; işlerin yoluna girmesine, hacetin yerine gelmesine delalettir. Vazife sahibi biri, rüyasında yazdığı yazının kağıt üzerinde seçilmediğini görürse, azl olunur. Güzel yazı yazan, din ve dünyasının iyiliği için çalışır. Birinin kendisi için kağıt üzerine yazı yazdığını gören, muradına nail olur. Hayır ve menfaate erer. Halkın kağıtları üzerine yazdığını gören, büyük bir makama gelir.
Bir padişahın yahut yardımcıların birinin kendisi için yazdıkları birşeyi alıp saklamak; şunlarla tabir olunur: Büyük makam, itibar, rızk ve hacetten kurtulmak.

---
Yazı Yazmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.