Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Yahudi Görmek

Rüyada Yahudi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Yahudi :
Rüyasında Yahudi olduğunu gören, bid'ate sapar, onları sever, itikadlarını benimser ve tasdik eder.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında Yahudi olduğunu gören, farzları terk eder. Bundan dolayı dünyada ceza görür. Sırtında beyaz elbiseler olduğu halde kendisine "ey Yahudi" diye hitap edildiğini bunun için üzüldüğünü gören, sıkıntıda olup feraha çıkmayı bekler. Yahudileri gören, Allah-ü Teala Hazretlerinin rahmetine nail olur. Bir Yahudi topluluğu gören, tevbe eder. Bir veya birkaç Yahudi görmek; hidayet bulmaya işarettir. Yahudi mezhebine girdiğini görene, halasından yahut amcasından miras gelir.
Cafer-i Sadık'a göre rüya şunların temsilcisidir: Müşkül, zor bir işin meydana çıkması, cevapta kolaylık, sünnet ve şeriatte kuvvet.
İhya Rüya Tabirleri
Yahudi :
Düşmana, sihir ve hiyanet yapan, borcunu uzatan ve bahanelerle bunu ödemeyen, hilekar kimseye, Yahudi ile dünyalık muamele yaptığını ve sohbet ettiğini görmek hakkı inkar etmeye, müslümanlığının sözden ibaret kalmasına, Yahudi kadın görmek, vaad edildiğii halde bir türlü gerçekleşmeyen dünyalığa, Yahudi olduğunu görmek günah işlemekte cesur davranmaya, başkasının üzerindeki hakkını inkar etmeye delalet eder.

---
Yahudi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.