Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Tepeler Görmek

Rüyada Tepeler Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Tepeler :
Düz yerde tepe gören, heybetli bir insan ile arkadaş olup, onun sayesinde hayra erer. Rüya sahibi bu tepeye çıkar yahut orada oturursa, yorum daha kuvvetlidir. Kendine ait böyle bir tepe gören, mala malik olur veya büyük bir adamdan kahırla mal alır.
Cafer-i Sadık'a göre bu rüya şunlarla tabir olunur: Büyük bir makam ve kıymet, çok mal, kuvvet ve ihanet.
Kirmani diyor ki: Bir tepeye çıkan, mevki ve itibar sahibi olur. Sözü geçer. Çıktığı tepeden inemeyen, vefat eder.
Bazı tabircilere göre tepeye çıkmak; şerefli bir kadınla evlilik yahut arzuya nail olmaktır. Ata binerek tepeye çıkmak ve orada süvari olarak durmak; herkes için çok hayırlıdır. Zafer, saltanat ve zenginliktir.
Abdulgani'en Nablusi buyurmuştur ki: Tepe, muteber, hatırlı bir adamla, etrafındaki bakımlı arazi ise, o zatın ailesi ile tabir olunur.
Düz bir mahalde tepe görmek; zengin bir şahsa işaret eder. Etrafı yeşilliklerle kaplanmış bir tepe, o kişinin dindarlığına ve güzel hareketlerine delalettir. Rüyasında bir tepe üzerinde durduğunu gören, bu vasıftaki bir insana itimat eder, işi düzelir ve kıymeti artar. Bir takım tepeler üzerinde yürüdüğünü gören, selamete çıkar. Tepenin üstüne çıkan, dindar bir kişiye amir olur yüksek bir tepeye çıkmak ne kadar iyi ise, inmek o derece kötüdür. Zillet (aşağılanma, rezillik) ve üzüntüdür. Toprak tepe; mülk ve saltanat, taş ve kum tepe; güzel bir şöhrettir.

---
Tepeler rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.