Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Tencere Görmek

Rüyada Tencere Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Tencere :
Evinde hastası bulunan bir kimsenin rüyasında evinde bir tencere olduğunu ve birtakım kimselerin o tencerenin etrafında toplandıklarını görmesi; o kimsenin evinde bulunan hastasının öleceğine, bir kimsenin rüyasında kendi tenceresinden yediğini görmesi; o kimsenin ecelinin yakın olduğuna yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir tencereyi değiştirdiğini görmesi; o kimsenin ev sahibinin değişeceğine, kişinin rüyasında bir tencerede etli yemek pişirdiğini görmesi; o kimsenin menfaat görebilmesi için bir kişiyi görevlendireceğine, eğer tencere kaynamıyorsa bu menfaatin haram olacağına işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Tencere :
Tencere, ev sahibine veya onun yakın bir akrabasına işaret eder. Evindeki tencerenin etrafına bir takım insanların toplandığını görenin hastası varsa, ölür. Tencerenin değişmesi, ev sahibinin değişeceğine delalettir. Bir hastanın kendi tenceresinden yediğini görenin, eceli yakındır. Tencerede etli yemek kaynadığını gören, menfaati için birini harekete geçirir. Kaynamıyorsa, haramdan fayda sağlar. Tencerede et yoksa, bir fakire takati haricinde teklifte bulunur.
İhya Rüya Tabirleri
Tencere :
Kürsüsünde oturan alime, kuvvete, düşmana galip gelmeye, kadına, Tencere bazen hastaya, tahsildara, vergi memuruna, bakan yahut yargıca, İçinde çor.a, yemek yahut et bulunan tencere ağız tadı ile yenilecek hayırlı rızka delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Kaab, Tabak, çanak, Çömlek, Tava.)

---
Tencere rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.