Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Tavus Görmek

Rüyada Tavus Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Tavus :
Tavus, Arap asıllı olmayan bir melikle (devlet idarecisi) tabir olunur. Erkek bir tavusa malik olduğunu gören böyle bir idareci yahut yardımcıları sayesinde makam sahibi olur. Bu rüya, herkes için hayır ve menfaattir. Dişi tavus; zengin bir kadınla evlenip rahat etmeye işarettir.
Kirmani demiştir ki: Beraber gezen tavus ve güvercin görmek; ahlaksız bir erkekle kadının münasebetine delalettir.
Danyal (A.S.) diyor ki: Dişi tavus; kötü bir kadına işarettir. Onun etinden yiyen, günahkar bir kadın saye-sinde menfaat görür. Tavusla konuşan, halkın hayret edeceği derecede büyük bir mevkiye gelir ve itibara kavuşur. Evde tavusla beraber toraç görmek; orada kötü, fesat birinin yaşadığına delalettir.
Cabir'ül Mağribi şöyle diyor: Dişi bir tavusun evinden uçtuğunu gören, ya karısını boşar yahutta vefat eder. Tavusu boğazlayan, bekar bir cariye ile yakın olur yahut düşmanını yener. Erkek tavusun elinden uçtuğunu gören, vazifesinden ayrılır.
İhya Rüya Tabirleri
Tavus :
Tavuş kuşu görmek, güzel ve mal sahibi olmakla birlikte uğursuz bir kadına, Tavsun etini yemek, bu kadının mirasına konmaya, Tavus olmak yahut tavusu olduğunu görmek kibirlenmeye ve güzelliği ile böbürlenmeye delalet eder.

---
Tavus rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.