Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Takunya Görmek

Rüyada Takunya Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Takunya :
Rüyada ağaçtan imal edilmiş takunya görmek; fakirlikle yorumlanır. Takunya giydiğini görenin, hizmetkarlarıyla arası bozulur veya onlardan ayrılır. Takunyası yananın, hizmetkarı vefat eder. Ayağına demir nalın giyen, hizmetkarlarına hakim olur.
Ebu Said'ül Vaaz'a göre, ağaç nalın; münafık bir kadınla tabir edilir. Bu takunyayı giyen, böyle iki yüzlü fitne ve fesat bir kadınla evlenir. Giymez ise zararı yoktur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Takunya :
Rüyada görülen takunya, zevce, dadı, dost, ortak ve yolculuktur.Rüyada takunya satın aldığını ve onunla yürümediğini gören kimse, bir kadınla evlenir. Onlarla yürüyen kimse kara yoluyla uzak bir yere yolculuk yapar. Rüyada takunyalarının kayısının kırıldığını gören kimse, yolculuğu terkeder.Rüyada tek takunya ile yürüdüğünü gören kimse, kocası veya ortağından ayrılır. Rüyada takunyalarını çıkardığını gören kimse, memur olur.Rüyada takunyalarını kaybettiğini gören kimsenin, bineği çalınır.Rüyada takunyalarının düştüğünü gören kimsenin, hanımının tutumu zemmedilir. Müşterek takunyalar, kız çocuğuna işarettir. Takunyalar gümüşten olursa, saldırgan bir kadınla; ağaçtan olursa, karıştırıcı bir kadınla, töbir edilir.

İhya Rüya Tabirleri
Takunya :
Yolculuğa, ortağa, evin hanımına, dosta, dadıya, Takunya satın aldığını fakat onunla yürüyemediğini görmek evlenmeye, yürümek ise evlenmeye, Takunya kayışının kopması yolculuğu iptal etmeye, Tek takunya ile yürümek eş ve dosttan ayrılmaya, Takunya takvayya, tövbe etmeye de delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Takunyacı,Terlik.)

---
Takunya rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.