Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Sütten Kesmek Görmek

Rüyada Sütten Kesmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Sütten Kesmek :
Sütten kesilme zamanı gelmiş bir çocuğu rüyada sütten kesmek; meşakkatten kurtulmak, hastalıktan şifa bulmaktır. Sütten kesilme vakti gelmemiş küçük bir bebeği, sütten kestiğini görmek; iyi değildir. Rüya sahibi ya haksızlık yapar, ya kocasına iyi davranmaz yahutta çocuğuna şefkat göstermez. Bir bebeğin sütten kesildiğini gören; haksızlığa ses çıkarmayarak, iştirak eder. Sütten kesilme vakti gelmiş bir çocuğun sütten kesilmesinde karısına yardımcı olduğunu gören, ona hayatta da yardımcı olur. Çocuk çok küçük ise, haksızlığa ortak olur.
Cafer-i Sadık'a göre rüyada erkek veya kız çocuğunu hangi yaşta olursa olsun, sütten kesmek yahut sütten kesildiğini görmek, zararla, kesatla ve rızka mani olmakla yorumlanır.
El Hüseyn-i demiştir ki: Bakire bir kızın bu rüyayı görmesi, evlenip çocuk sahibi olacağına delalettir. Evli bir kadın aynı rüyayı görürse, evladı olur.
Bazı tabircilere göre, rüyasında çocuk olup sütten kesildiğini gören; geçim darlığı çeker. Memursa, azl edilir yahutta bir akrabasına zarar vermek ister.

---
Sütten Kesmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.