Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Susam Görmek

Rüyada Susam Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Susam :
Rüyada susam görülmesi; mal varlığının artacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir kimseye susam verdiğini görmesi; o kimseye para vereceğine işaret eder. Bir kişinin rüyasında bir başkasının kendisine susam verdiğini görmesi; o kimseden para alacağına delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Susam :
Bu rüya gittikçe çoğalacak mala delalet eder. Bir kimseden susam aldığını gören, ondan menfaat temin eder. Birine susam veren, ona para verir.
Kirmani demiştir ki: Susam, maldır. Tadı ve rengi değişik, bayat susam; haramla, bir rivayete göre üzüntüyle yorumlanır. Susam satın almak; iyi, satmak; fenadır.
Bazı tabircilere göre, susam ekmek; ticaret ve kazanç için gayrete, birikmiş servete, ezip yağını çıkarmak; bu mal sayesinde refah içinde yaşamaya, Ebu Said'ül Vaaz'a göre, büyük mertebeye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Susam :
Rüyada görülen susam, rızık ve helal maldır. Susamın sıkılmışının tabiri de böyledir. Susamın öğütüimüşü aziz ve kuvvetli bir maldır.Diğer hububat da böyledir. Rüyada susam ektigini gören kimse faydalı bir memuriyete, iyi bir ticarete, takvaya, büyüyen bir kazanca ve sevince nail olur.Susamın kuruşu tabirce yaşından daha kuvvetlidir. Susamın kavrulmuşu,şer, zahmet ve meşakkattir.Bazı tabirciler, susam görmek doktorlar için hayırdır, diğer kimseler için de ateşli hastalığa delildir,dediler. Rüyada susam gören kimse zarar ve ziyana düşer.

İhya Rüya Tabirleri
Susam :
Rızka ve helal mala; Susam ekmek faydalı ticarete, büyüyen kazanca ve sevince, Susam görmek bazen zarar ve ziyana delalet eder.

---
Susam rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.