Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Su Yolları Ve Kanallar Görmek

Rüyada Su Yolları Ve Kanallar Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Su Yolları Ve Kanallar :
Rüyasında su yolları ve arklar yaptığını gören, halkın malından hile yoluyla faydalanmayı düşünür. Yaptığı su yoluna, başkasının suyundan akıttığını gören, halka ihanet eder. Kendisine ait bir su yolunda su aktığını gören, evlenir. Bostanını arkın suyu ile suladığını gören, her şeyini bir kadın için harcar yahut bir akrabası ile içtima eyler.
Kirmani demiştir ki: Bir evin veya bostanın su yolunun aktığını gören, sıkıntısından kurtulur. Su yolunun kapandığını görenin, durumu bozulur yahutta hizmetçisi kendisinden hamile kalır. Kime ait olduğu bilinmeyen su yollarında, kullanılmış su aktığını gören; üzülür. Bu suyun içinde girip, pisliğine bulaştığını gören; haram bir iş yapar veya bir hizmetçi kadınla suçlanır. Kullanılmış suyu akıtmak üzere su yolu yahut lağım yaptığını gören, selamete çıkar. Fayda sağlamak maksadıyla temiz su akıtmak için su yolu yaptığını görmek; hayır ve menfaattir.
Abdulgani'en Nablusi diyor ki: rüyada su yolu görmek; rızk ve rızk vasıtasıdır. Su yolu kamuya ait ise, rüya halkın hayatıyla alakalıdır. Sayet hususi ise, rüya sahibinin geçimine delalet eder. Arktaki su, taşmadan akarsa; rüyayı görenin, ferah ve güzel bir hayatı olur. Suyun taşması, halka veya rüya sahibine isabet edecek bir üzüntüye işarettir.
Bazı tabircilere göre, akarsuya malik olduğunu gören, layıksa büyük bir makama gelir ve halktan menfaat sağlar.

---
Su Yolları Ve Kanallar rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.