Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Sığırcık Görmek

Rüyada Sığırcık Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Sığırcık :
Rüyada sığırcık denilen kuşun görülmesi; çok yolculuk yapan bir kimseye işaret eder. Bir kişinin rüyasında bir sığırcık kuşu aldığını veya bulduğunu görmesi; böyle bir kişi ile dost olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında birçok sığırcık kuşlarının uçtuğunu görmesi; o kimsenin feyiz ve berekete nail olacağına yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Sığırcık :
Bu rüya, çok seyahat eden bir adamla tabir olunur. Bir sığırcık bulduğunu gören, böyle bir zatla dost olur. Sığırcığın eti ve tüyü bu şahsın malına delalet eder. Çok sayıda sığırcığın uçuştuğunu görmek; berekettir.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Sığırcık; yalancı ve dinsiz biriyle yorumlanır. Bir rivayete göre faydalı fakat, yalancı bir arkadaştır.
Cafer-i Sadık'a göre, bu rüya şunlarla tabir edilir. Erkek evlat, hademe, helal rızk, mal, hayır ve menfaat.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Sığırcık :
Rüyada görülen sığırcık, Müslüman, zahid, zayıf, sabırlı ve helal kazanç sahibi ve hilekar olan bir kimsedir. Bir kimse rüyada sığırcığa rastgeldiğini görse, anlattığı gibi birisine rastgelir. Sığırcığın erinden yediğini yahut tüy vekanadından bir şeyi yolduğum görse, o kimse hayra erişir.Bazen de sığırcık, iyi emellerle kötülerim karıştırmaya, zengin ve fakir olmayan şerefli ve alçak olmayan bir kimseye, bazen de sığırcık, az bir rızıkla kanaat etmeye, oyuna. bazen de katip olmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Sığırcık :
Sığırcık kuşu dindar, kendi halinde, sabırlı ve helal kazançla geçinen kimseye, Sığırcık bazen iyi emellerle kötülerini birbirine karıştırmaya, zengin ve şerefli kimseye, az ile yetinmeye, memurluğa, oyuna; Bu kuşun eti ve tüyü hayra erişmeye delalet edeer.

---
Sığırcık rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.