Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Pencere Görmek

Rüyada Pencere Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Pencere :
Rüyada pencere görülmesi; Bir kimsenin rüyasında kendisini pencereye dayanmış olarak görmesi; o kimsenin eğer varsa keder ve sıkıntılarından kurtulacağına kişinin rüyasında bir pencereyi açtığını görmesi; o kişinin sıkıntılardan kurtulacağına, kişinin rüyasında bir pencereyi kapattığını görmesi; bu rüyanın aksine işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Pencere :
Evin karanlık yerlerini aydınlatmak için açılan tavan penceresi, etrafa düzen veren bir insanla veya bulunduğu yere huzur saçan bir zevceyle tabir olunur. Herhangi bir pencereye dayanmak; mevki ve selamettir. Pencereyi açmak ta böyledir. Buna mukabil pencereyi kapamak; iyi değildir. Pencereye bağlanmak hayırsızdır. Bir rivayete göre, akıl hastalığına delalettir. Pencereyi kırmak veya yerinden sökmek; itibar kaybıdır. Pencereden giren, makam sahibi olmak için uygunsuz işler yapar. Pencereden çıktığını gören, kendi hatası yüzünden halkın gözünden düşer.
Cumba görmek ise, güzel bir eş veya faydalı hizmetçiyle tabir olunur. Onda meydana gelecek iyi kötü her hal bunlara göre yorumlanır.
Oda pencerelerinin üzerinde bulunan küçük pencereler, kadınlarla tabir olunur. Başını böyle küçük bir pencereden içeriye sokan, güvenilmez bir kadına mal teslim eder. Küçük pencereden indiğini gören, karısını boşar. Küçük pencereden birinin indiğini görenin karısı, gayr-ı meşru münasebette bulunur.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Pencere :
Rüyada görülen pencere, cephesi dışarı olan bir evde olursa, ev sahibine isabet edecek mülke ve nail olacağı izzet ve arzuya kavuşmaya işarettir.Eğer bu rüyayı gören üzüntülü ve kederli ise, ondan kurtulur. Hasta ise, şifa bulur. Rüyayı gören bekarsa, ister erkek ister kadın olsun evlenir.Rüyada penceresi olmayan bir evde pencere görmek sultan için saltanata ve tüccar için ticaret yapmaya işarettir.Rüyada pencere görmek, kendisine bakılan bir adama işarettir.Düşmanı bulunan bir kimse, rüyada pencereye uzaktan baksa düşmanına galip gelir. Ümit ettiği şeye kavuşur. Sevinç içerisinde işleri yürür.Tüccar olan bir kimse rüyada pencere görse, kazanç, kar ve servete kavuşur. Her ne olursa olsun, akranlarına üstün gelir.Rüyada pencere yapmak tabirce ev yapmak gibidir.

İhya Rüya Tabirleri
Pencere :
  • Hastanın iliyeşmesine, bekarın evlenmesine, üzüntü ve kederi olanın bunlardan kurtulmasına;
  • Pencere görmek istek ve arzunun gerçekleşmesine, mülke ve şerefe nail olmaya,
  • Pencereye uzaktan bakmak düşmana galip gelmeye, işlerini sevinç içinde yürütmeye; kazanç, kar ve servete, akranına üstün gelmeye,
  • Pencere bazen kendisine bakılan adama,
  • Pencere yapmak ev yapmaya delalet eder.
  • ---
    Pencere rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

    Bakınız:
    Emsile sıradaki tabirler
    Emsile Rüya Tabirleri

    Tabir Arama Motoru

    Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.