Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Otel Görmek

Rüyada Otel Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Otel :
Rüyasında meçhul bir otel gören, hastaysa vefat eder. Yolculuğa niyetliyse, yolculuğu gerçekleşir. Handan veya otelden çıkıp bir hayvana binmek de, böyledir. Rüya sahibi hastaysa ölür.
Bazıları bu rüyayı şunlarla tabir etmişlerdir: Fahişe, zarar, selamet, hayırsız iş, rahat, itibar kaybı. Hanı; cömert bir adamla, oteli; edip bir kişiyle ve yolcularla yorumlayanlar vardır.
Abdulgani'en Nablusi'ye göre han; sıkıntıdan sonra, rahata, yalnızlıktan kurtuluşa işaret eder. Vakıf hanlarından birine inen, hastaysa; vefat eder. Sıkıntıdaysa, selamete çıkar. Asiyse, tevbe eder. Evliyse, evlada kavuşur. Meçhul bir hana inmek, yolculuğa delalettir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Otel :
Rüyada otel görmek, yolculuğa işarettir. Rüyada tanınmayan bir otel görmek, yolculuğa işarettir. Çünkü otel, garipve yolcuların evidir. Bundan dolayı otel dünya evine de işarettir. Çünkü bir manada dünya evi de ahiret için bir yolculuk evidir.Otel görmek, bayram namazlarının kılındığı sahra namazgahına da işarettir. Rüyada bir otelden diğer bir otele taşındığını gören kimse, bulunduğu yerden bir başka yere nakleder. Binekli olarak otele girildiğinin görülmesi ise, görüş sahibi olunmaya işarettir, denilmiştir.

---
Otel rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.