Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Meşrubat Görmek

Rüyada Meşrubat Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Meşrubat :
Rüyanızda bilinen bir meşrubatı içtiğinizi görmeniz; hayra yorumlanır. Rüyanızda ilaç kasdı ile bir şeyler içtiğinizi görmeniz; hastalığınızdan şifa bulup iyileşeceğinize veya uyanık iken ilaç içeceğinize, rüyanızda zararlı bir şey içtiğinizi görmeniz; elinize mal geçeceğine, rüyanızda boza içtiğinizi görmeniz; keder ve sıkıntıya maruz kalacağınıza yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Meşrubat :
Bilinen bir meşrubatı içmek; hayır ve menfaattir. Ilaç olarak bir şey içmek; sağlık ve şifaya işaret eder. Içilen şey kötü ise, malla beraber hastalıktır. Meyve suyu için, o meyvenin tabirine bakılmalıdır. Sade limon, turunç, ekşi nar ve koruk suyu gam ve kederdir. (Ayrıca Bkz. Serbet.)
Molla Cami Rüya Tabirleri
Meşrubat :
Rüyada, rengi san olan herhangi bir meşrubatı görmek, hastalığa işarettir. Menekşeden yapılan bir nevi şerbeti içtiğini gören kimsenin, hastalıktan beri olmasına, zararlı şeyden perhiz etmesine veya hastalığına faydalı olacak bir şeyi yemesine işarettir. Rüyada bir meşrubatı iğrenerek içmeye çalıştığını ve yutamadığını gören kimse, ehemmiyetsiz bir hastalığa yakalanır ve so a iyileşir. Bir kimse rüyada, bal, elma, gül suyu veya herkesin arzu edeceği bil meşrubatı içtiğini görse, zenginler için açılacak hayır fakirler için, çirkinliktir. Elma suyunu görmek, bir hizmetçi tarafından görülecek menfaata, şiddetli bir kimse tarafından vukubulacak hizmete veya kendisinde üzüntü ve keder bulunan dünyalığa işarettir.Kendisinde hastalık olan bir kimse, rüyada bir meşrubat içse, hastalığın iyileşmesine işarettir. Eğer hastalık kendisinde yoksa, aynı hastalığa yakalanacağına işarettir. Bazen elma ve meyve suyu içmek, onun meyvesine gül, nilüfer ve gül suyu içmek ise, imkansız şeylere ve vadedenbir kimsenin vadine itimat edilmemesine işarettir. Gül suyunu içmek, bazen kadınlara gelecek belaya işarettir.Bir kimse rüyada tanımadığı bir meşrubatı içse, biigisinin artmasına ve yaptığı adaklarında doğruluğuna işarettir, bahusus meşrubat iyi kokulu olursa. Eğer kokuşu pis veya kullanılması haram olan kab içinde bulunursa küfran-ı nimete işarettir. Bir kimse rüyada, ölünün sağ adama tatlı ve güzel kokulu meşrubat verdiğini görse, rüya sahibinin iyilikle emredip kötülükten nehyetmesine ve ölünün de Cennette olmasına işarettir. Bazen de kadehle bir şeyi içmek ölüm şarabını içmeye işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Meşrubat :
Meyve suları yahut bunların karıştırılmasıyla elde edilen kokteyli içmek hastalıktan kurtulmaya, kendisine zararlı olan şeylerden ırak durmaya, hayır ve rızık kapılarının genişlemesine, Terkibi bilinmeyen fakat kokusu hoş olan meşrubatı içmek bilgisinin artmasına hak ehli olan salih kulların himmet ve işlerine; terkibi bilinmeyenen ve kokusu da hoş olmayan meşrubatı içmek nimetlere nankrlükz etmeye, şüpheli kazanca, Tiksinerek bir şeyi içmek önemsiz bir hastalığa, Bekarın meşrubat içmesi evlenmesine, Kadehte bir şey içmek bazen ölüme delalet eder.

---
Meşrubat rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.