Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Marangoz Görmek

Rüyada Marangoz Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Marangoz :
Bir kimsenin rüyasında bir marangoz atölyesi görmesi; o kimsenin çok kâr getiren işlere girişeceğine, kişinin rüyasında marangozluk yaptığını görmesi; o kimsenin taşınması zevk ve heyecan veren birtakım yükler altına gireceğine yorumlanır. Bir başka yoruma göre rüyada marangoz görülmesi; halka bilgi ve terbiye öğreten bir erkek olarak tabir olunur. Halkın bozuk olan işlerini düzeltmeye çalışan, halkın idaresiyle uğraşan makam ve mevki sahibi bir erkeğe işaret eder. Bir yoruma göre de mahallede bulunan herhangi bir okulun öğretmenine delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Marangoz :
Bkz. Doğramacı.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Marangoz :
Rüyada marangoz görmek, halkı terbiye eden bir kimseye işarettir. Marangoz görmek, münafıkları men etmek vacip olan şeylerle onları susturmaya işarettir. Gemi marangozu, yolculuğa, su değirmeni marangozu düşmanlıklara, kapı ve pencere marangozu zevce ve çocuklara, çiftçilik aletleri yapan marangozu görmek de, çiftçilik yapmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Marangoz :
İnsanlara edep öğreten, eğitim ve öğretim ehli; insanların terbiyesi ile meşgul, bid'atçıları sağlam delillerle susturan kimseye delalet eder. ( Marangozun tabiri, yaptığı şeyle alakalı olduğundan, ayrıca o maddeye bakılmalıdır. Mesela kapı yapıyorsa, 'KKapı' maddesine bakılmalıdır.) (Ayrıca Bakınız; Mobilyacı.)

---
Marangoz rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.