Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kırmak Ve Kırılmak Görmek

Rüyada Kırmak Ve Kırılmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Kırmak Ve Kırılmak :
Ibn-i Sirin demiştir ki: Kendisine ait bir eşyanın kırıldığını gören, zarara uğrar. Bir şeyi kırdığını gören, başkasına zarar verir. Bir azasının kırıldığını gören o organın tabirde temsil ettiği yakınını kaybeder.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Eğlence aletlerinden birini kırdığını gören; tevbe eder, ıslah olur. Kötü, ayıp bir şey kırmak; iyidir. Bir rivayete göre, padişahın ve saltanatın kudretine ait eğlence aletlerinden birini kırmak; hayır değildir. Ağacın dalını kıran, devlet büyüklerinden birinin oğluna sözle veya hareketle eziyet eder. Başka bir görüşe göre, bunlardan birinin erkek evladı vefat eder. Rüyasında taşı kırdığını gören, merhametsiz bir münafığın kalbini kırar. Kılıç kırdığını gören, insanlar arasında yüce bir mevkie sahip olur. Tahta yahut direk kırdığını gören, münafık bir topluluk üzerinde muzaffer olur. Odun kıran, dedikoduyla iştigal eden insanları engeller. Tanıdığı bir adamın kemiğini kırdığını gören, onun malına tasarruf eder. Sayet kırdığı kemik meçhulse, eline mal geçer. Demirin kırılması, büyük bir tüccarın işlerinin bozulmasına işarettir. Makbul bir madeni kırmak; üzüntüdür. Maden kıymetli cinsten değilse, uğranılacak keder daha hafif olur. Bir rivayete göre bir şeyin kırıldığını görmek, vefatla yorumlanır.
Bazı tabircilere göre altın kırmak; sıkıntıların sonudur. Bir mücevheri kırmak, itikatta fesada işaret eder. Rüya sahibinin inancı bozulur.

---
Kırmak Ve Kırılmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.