Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Karpuz Görmek

Rüyada Karpuz Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Karpuz :
Rüyanızda tatlı bir karpuz görmeniz; sizin hayır ve menfaate erişeceğinize delalet eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında mevsiminde karpuz yediğini görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin rüyasında evinde birçok karpuz olduğunu görmesi; o kimsenin çok zor bir belâya maruz kalacağına ve bir yoruma göre de malının artacağına yorumlanır. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyanızda mevsiminde karpuz görmeniz; menfaatli ve geçimi bol bir işe, rüyanızda içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmeniz ve yemeniz; vücudunuzun sağlıklı olduğuna işaret eder. İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Rüyanızda karpuz yediğinizi görmeniz; keder ve sıkıntıdan kurtulacağınıza, tutuklu bir kişinin rüyasında karpuz yediğini görmesi; o kimsenin hürriyetine kavuşacağına delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Karpuz :
Karpuz görmek kavun görmekten hayırlıdır. Küçük karpuzlar, büyük karpuzlardan daha iyidir. Tatlı karpuz hayır ve menfaattir.
Kirmani demiştir ki: Mevsiminde karpuz görüp yemek; sıkıntıdan kurtulmaktır. Hanesinde birçok karpuz gören, musibete düşer. Fakat, bir rivayete göre, malı artar.
Cabir'ül Mağribi'ye göre karpuz, zengin ve faydalı bir zevceye işarettir.
Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek sıhhattir.
Ibn-i Sirin ise, karpuz yemeyi, sıkıntıdan ve hapisten kurtulmakla yorumluyor. Çekirdek beyaz ise rüya iyidir. Sarı ise hastalıktır. Siyah ise sükunete ve gizliliğe delildir.
İhya Rüya Tabirleri
Karpuz :
Bakınız; Kavun ve Karpuz.

---
Karpuz rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.