Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Karabiber Görmek

Rüyada Karabiber Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Karabiber :
Rüyada karabiber görülmesi mal ile yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında birçok karabiberler görmesi; o kimsenin eline hayırlı malların geçeceğine, kişinin rüyasında karabiber yediğini görmesi iyiye, bekâr bir kişinin rüyasında karabiber döktüğünü görmesi; o kimsenin evleneceğine işaret eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Karabiber :
Bu rüya malla tabir olunur. Karabiber yemek çok iyidir. Karabiber dövdüğünü gören bir kadınla evlenir. Rüyada karabiber görmek mal ile tabir olunur. Birçok karabiber görenin eline mal geçer, hayır bulur. Karabiber yediğini gören bir kadınla izdivaç eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Karabiber :
Rüyada görülen karabiber, kendisiyle malların muhafaza edildiği mala işarettir. Bir kimse rüyada karabiber yediğini görse, o kimseye zehirli veya acı bir şey içirilir. Yahut kötü bir işte çalışır. Bazı tabirciler belki o kimse zorluk içinde kıymetli bir mala erişir, dediler. Çokça olan karabiber yenilmezse maldır. Eğer ondan birazcık yenilirse, üzüntü ve kederdir.

İhya Rüya Tabirleri
Karabiber :
Kendisiyle malın korunduğu zekata ve tedbirlere, Karabiber yemek zorlukla birlekte elde edilecek mala, kötü bir söz işitmeye yahut yanlış bir iş yapmaya, Az karabiber yemek bol rızka, çok karabiber görmek mala delalet eder.

---
Karabiber rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.