Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kadınlık Organı Görmek

Rüyada Kadınlık Organı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Kadınlık Organı :
Rüyasında zevcesinin iki cinsiyet organı (ferci) olduğunu gören, iki işe başlar. Birinde muvaffak olur. Öbür işi bozulur. Kendisinde kadın gibi ferc olduğunu gören, alçalır. Böyle bir çift ferce sahip olan kadın tarafından iş görür. Fercinden su aktığını gören kadının çocuğu olur. Fercinin demirden veya başka bir madenden olduğunu gören kadın, kısır kalır. Bu rüya iyi değildir.
Zevcesinin fercinin olmadığını yahut arkasında bulunduğunu görenin, işleri bozulur. Aşağılık durumlara düşer. Bu organın kesildiğini görmek, düşmanın galibiye-tine işarettir. Kadının fercinden ikrah olunacak bir şey çıktığını görmek, hayırsız evlada delalet eder. Çıkan iyi bir şey ise çocuk salihlerden olur. Zevcesinin fercine baktığını gören, şiddet ve zaruretten kurtulur. Bir kadın fercinden ateş çıktığını görürse, hükumette büyük mevki ihraz edecek bir çocuğu olur. Fakat ekmek çıkarsa, tabir iflas ve fakirliktir.
Bir kadının fercinde gördüğü iyi ve kötü her şey kendisine nispet edilir. Kadının fercinden güzel kokular yayılması, onun iffetli olduğuna işaret eder. Çirkin kokular dağılması ise, fuhuşla meşgul rezil biri olduğuna delalettir. Ma'ruf bir kadının fercini sülük veya başka bir hayvanın emdiğini yahut etrafında dolaştığını görmek, onun günahkarlardan olduğuna işarettir. Bu kadın tanınmıyorsa, yorum rüya sahibi ile alakalıdır ve iyi değildir.

---
Kadınlık Organı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.