Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Inek Görmek

Rüyada Inek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Inek :
Ibn-i Sirin demiştir ki: Bir ineği sağıp, sütünden içtiğini gören köleyse, serbest kalır ve efendisinin kızıyle evlenir. Fakirse, zengin olur. Zenginse, malı artar. Hakirse, itibara kavuşur.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Rüyasında semiz bir sığırın etini alan, zengin bir kadınla evlenir. Bir ineği sağdığını fakat, sütünü içmediğini gören; mal biriktirir. Lakin onu harcamaz. Bir sığırın kendine doğru geldiğini gören, uğurlu bir yıl geçirir. Sığırın arkasını dönüp gitmesi ise, bu yorumun tam tersidir. Bir sığırın arkasından düşen, o sene sıkıntı çeker. Sığırın kendisine boynuzlarıyla vurduğunu yahut ısırdığını gören, ailesinin ihanetine uğrar.
Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Sığır görmek; mertebe ve helal maldır. Semiz sığır; zengin zevce, zayıf sığır; fakir eştir. Yeşil sığır; dindar, günahtan ve her türlü haramdan çekinen bir kadınla tabir edilir. Sütlü inek görmek; hayır ve menfaat sağlayan bir kadına işaret eder. Boynuzlu inek görenin karısı, ahlaksız olur. Sağmak istediği ineğin kendisini boynuzlarıyla durdurduğunu görenin karısı, itaatsiz olur. Ineğini başkasının sağdığını ve hayvanın buna mani olmadığını görenin karısı, o şahısla gayr-ı meşru münasebette bulunur.
El Salimi şöyle diyor: Bir ineğe binenin karısı vefat ederek ona miras bırakır. Bir rivayete göre odalık alır yahut eline servet geçer. (Ayrıca bkz.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Inek :
Bir ineği sağdığını gören kimse, mal biriktirir. Bir inek bulup onu eve götürdüğünü gören kimse, hayra erişir.

İhya Rüya Tabirleri
Inek :
Bakınız; Sığır.

---
Inek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.