Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada İbrahim (a.s.) Görmek

Rüyada İbrahim (a.s.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
İbrahim (a.s.) :
Bir kimsenin rüyasında İbrahim (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin derecesiz bir bahtiyarlığa, hayır ve berekete, hidâyete erişmeye ve hayırlı evlâdlara sahip olacağına, eğer rüya sahibi sıkıntılı bir hayat yaşıyorsa; o kimsenin refah dolu günlere ve mutluluğa erişeceğine yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
İbrahim (a.s.) :
Ibrahim (A.S.)'ı görmek Hacca, bir kavle göre de hükumet yüzünden zahmete uğramaya delalettir. Bazı tabirciler için bu rüya, ana ve babaya muhalefet etmeye işarettir. Bir kısım yorumcu ise rüya sahibinin Allah (C.C.)'ın muhabbetine mazhar olacağını, kederden kurtulup dünyada büyük hayra ulaşacağını söylemişlerdir.
İhya Rüya Tabirleri
İbrahim (a.s.) :
Allah yolunda hicret etmeye, iyiliği emir ve kötülükten alıkoymak için her türlü sıkıntıya göğüs germeye, feragat ve fedakarlığa, cömertlik ve alicenaplığa, asalet ve dirayete, bereket ve bolluğa, İslam ahlak ve faziletine, uzun ömür ve hayırlı nesle, Onnu görmek saliha bir kadınla nikahlanmaya ve düşmana galip gelmeye, hak yoldan ayrılan kimseleri dinlememeye ve her türlü batıl düşünce ve putçuluğa karşı direnmeye ve insanları 'Hanif Dini' olan İslama davet etmeye delalet eder.

---
İbrahim (a.s.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.