Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Hüzün Görmek

Rüyada Hüzün Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Hüzün :
Rüyada hüzün, günah işlemekle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında hüzünlendiğini görmesi; o kimsenin bir günah işleyeceğine, kişinin rüyasında hüzünlenerek ağladığını görmesi; o kişinin pişman olacağına ve bundan dolayı da tövbe etmesi gerektiğine işaret şeklinde tabir olunur. İbn i Sîrin'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında hüzün içinde bulunduğunu görmesi; o kimsenin ferah ve sevince erişeceğine, eğer rüya sahibi iyi bir kişi ise; sevincinin de fazla olacağına, rüya sahibi eğer fesad bir kimse ise; o kimsenin kötü bir haber alarak keder ve üzüntüye maruz kalacağına yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Hüzün :
Ibn-i Sirin demiştir ki: rüyasında hüzünlü ve endişeli olduğunu gören, sevinir.
Cabir'ül Mağribi'nin yorumu da böyledir. Rüya sahibi dindarsa, kavuşacağı ferah daha büyük olur. Buna mukabil günahkarlardan ise üzülmesine sebep olacak bir durum ortaya çıkar.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Hüzün :
rüyada hüzünlü olmak, bir günah işlemeye tabir edilir. Bazı tabirciler rüyasında hüzün içinde bulunduğunu gören kimse ferah ve sevince erişir demişlerdir. Bir kimse rüyada bir hüdhüd kuşuna rasladığını veya hüdhüdün kendi yanında durduğunu görse, uzak bir şehirden o kimseye gelecek bir habere işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Hüzün :
Bir iş yahut meseleden dolayı kederlenmek sevince, Hüzün bazen hayatın herkes için geçerli olan kurallarına, zorluktan so a gelecek kolaylığa, kederden so a gelecek mutluluğa delalet eder.

---
Hüzün rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.