Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Eyyüp (a.s.) Görmek

Rüyada Eyyüp (a.s.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Eyyüp (a.s.) :
Bir kimsenin rüyasında Eyyûb (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin bir takım belâlara ve musibete maruz ma lacağına, malının, ehlinin, hanımın ve çocuklarının kaybolacağına ve buna da sabır ve tahammül göstereceğine yorumlanır. Rüyada Eyyûb (a.s.)'ı görmek bazen ue rüya sahibinin bir yemin konusunda fetva almak için bir âlime müracaat edeceğine işaret eder. Hasta bir kimsenin rüyasında Eyyûu (a.s.)'ı görmesi; hastalığından şifa bulacağına ve bazen de duasının kabul olacağına delalet seklinde tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında Hz. Eyyûb (a.s.)'ın elbisesini giydiğini görmesi; o kimseye bir takım belâ ve uğursuzlukların isabet edeceğine dostların ayrılıp hasta olacağına, sonra da bunların hepsinden kurtulacağına işaret eder. Bir kadının rüyasında Hz. Eyyûb (a.s.)'m hanımını görmesi; o kadının malının elinden gitmesine ve sırlarının açığa çıkmasına veya sonunun hayr olacağına, hasta bir kimsenin rüyasında Hz. Eyyûb (a.s.)'ın hanımını görmesi; o hastanın öleceğine ve Allah katında iyi bir kimse olduğuna, yahut da Allah'ın o kimseye merhamet edeceğine, hastalığından şifa bulacağına yorumlanır
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Eyyüp (a.s.) :
Rüyasında Eyyüp (A.S.)'ı gören, ailesi yüzünden önceleri mihnet çeker. Fakat, sonra hali vakti eskisinden daha iyi olur.
İhya Rüya Tabirleri
Eyyüp (a.s.) :
Mihnet ve çileye, hayatta çetin imtihanlara tabi tutularak bunu başarmaya ve sonunda rahmet-i Rahman'a ulaşmaya, Eyyüb Aleyhisselamın eşini görmek rahmete nail olmaya, iman üzere dünyadan ayrılmaya delalet eder.

---
Eyyüp (a.s.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.