Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Eğer Görmek

Rüyada Eğer Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Eğer :
At üzerinde eğer görmek şerefe işarettir. Bir eğer aldığını yahut birinin kendine eğer verdiğini gören, ya cariye alır veya zengin bir kadınla evlenir yahut eline miras yoluyla mal geçer.
Eğerinin kırıldığını görenin karısı vefat eder. Veya hasta olur. Eğerini kaybeden hanımından ayrılır.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Rüyasında eğerinin ceva-hir ile süslü olduğunu gören bir kadın sayesinde zengin olur. Eğerinin altın veya gümüş ile bezendiğini görenin karısı, kibirli ve dinde noksan olur. Sayet eğeri süsten uzaksa; karısı dindar biridir.
Ebu Said'ül Vaaz'a göre eğer; temiz, namuslu, güzel ve zengin bir zevceye delalet eder. Eğere binmek; kazanmaktır. Bu rüyayı gören her işinde muvaffak olur. Mevki ve itibara kavuşur.
Eğer takımının tam ve mükemmel olması izzet, itibar, saadet ve devletin yani talihin yüceliğine delalettir. Eğerdeki eksiklik, bunlarda meydana gelecek noksana işarettir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Eğer :
Bir kimse rüyada eQere sahip olduğunu görse evlenir. Rüyada görülen eğer, hayvan sırtında olmazsa hanımına işarettir.Bir kimse rüyada kendisine ait egere bir köpek ve domuzun yahut da bir eşeğin bindiğini görse günahkar bir kimsenin onun hanımına hainlik etmesine işarettir. Eğer, hayvana, yahut devlet başkanına ya da asil ve zengin bir hanıma işarettir. Bazı tabirciler, eğer maldır, dediler. Bir kimse rüyada kendisinin bir eğere bindiğini görse o kimse her işinde zafere erişir ve bütün işlerinde galip gelir. Bindiği hayvanın eğerini çıkardığını görse, hanımı ile kendi arasında ayrılık meydana gelir. Yahut o kimse hanımını boşar ya da hoşlanmadığı ve kötü gördüğü bazı şeylere girer.

İhya Rüya Tabirleri
Eğer :
Bakınız; Eyer.

---
Eğer rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.