Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Direk Görmek

Rüyada Direk Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Direk :
Direk ve sütun hizmetçi yahut kayyimle yani idari yardımcıyla tabir olunur. Direğin düşmesi; onlardan birinin vefatına işarettir. Direk diken; hizmetçi yahut kayyim alır. Bir rivayete göre sütun; halkın işlerini düzenleyen faydalı bir kişidir.
Yerden göğe doğru yükselen direkler, dinin esaslarıyla ve Islamla tabir edilir. Bu direklerden birini kucaklamak veya ona tırmanarak göğe çıkmaya çalışmak dinin esaslarına sarılıp Ilahi Rahmete kavuşmayı ifade eder. Yerden göğe doğru yavaş yavaş yükselen direkler dua ve ibadetleri temsil eder. Rüyasında kendisinden veya bulunduğu yerden bir direğin göğe kadar ulaştığını görenin duası kabul ibadeti makbul olur. Fakat, direğin yarı yolda kalması bu yorumun tam tersidir.
İhya Rüya Tabirleri
Direk :
Din ve önderle tabir edilir. Gökten inen direk adil yöneticiye, Direkle birini dövmek ona zarar vermeye, direkle dövülmek bir sıkıntıya düşmeye, Direğe yaslanmak yaşlı bir kadınla evlenmeye, Direk güvenilir insana, çocuğa, mala, babaya, eşe yahut ortağa,, Direğin eğilmesi yahut devrilmesi emre itaat etmemeye, kendi bildiğini okumaya, Direğin kuyuya atılması, gömülmesi yahut göğe yükselmesi, o direğin ait olduğu yerdeki kimselerin hallerinin garipliğine, Direğin göçmesi hasta için vefat etmeye delalet eder.

---
Direk rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.