Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çiftçi Görmek

Rüyada Çiftçi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Çiftçi :
Bir kimsenin rüyasında çiftçi olup bir tarlada ekin ektiğini görmesi; o kimsenin kazanması için çalışacağına, kişinin rüyasında bir ziraatçi görmesi; o kimsenin helâlinden kazanç sağlayacağına, kişinin rüyasında bir tarlayı sürüp tohum ektiğini görmesi; o kişinin hayır ve iyilikte bulunacağına yorumlanır. Bütün şartları tamam olmak üzere bir kimsenin rüyasında tarla sürdüğünü ve ektiğini görmesi; o kimsenin nimete mazhar olacağına, ikbâl ve devlete nail olacağına yorumlanır. Rüyasında tarla sürdüğünü gören kimsenin evlenmesine ihtimâl verilir. Câfer-î Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada çiftçi görülmesi beş şekilde yorumlanır. Bunlar da: Helâl rızık istemek, hayır ve menfaat istemek, hastalık, büyüklük ve helâl kazanç. Bir rivayete göre de: Rüyasında çiftçi olan kimsenin iyi kalpli bir kimse ile dost olacağına delalet şeklinde tabir olunur.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Çiftçi :
Rüyasında çiftçi olup ekin ektiğini gören; selameti saadeti ve ticareti için çalışır. Ziraatçi görmek; dindarlık, helal kazanç ve kar ile yorumlanır. Tarlayı sürüp tohum attığını gören hayır ve hasenat işler. Bir görüşe göre hastalanır.
Kirmani demiştir ki: Bütün şartlarını yerine getirmek suretiyle bir tarlayı sürmek, ekmek; ni'met, izzet, ikbal yani baht açıklığı ve devlet ile tabir olunur.
El Salimi'ye göre, tarla sürdüğünü gören evlenir.
Cafer-i Sadık (Radiyallahü Anha) bu rüyayı; helal kazanç arzusu, hayır, menfaat, hastalık, şan, şerefle yorumlar.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Çiftçi :
Rüyada çiftçi görmek, temiz kalbli bir insanla dostluk kurmaya işarettir. Rüyada çiftçi görmek, temiz kaİbli bir insanla dostluk kurmaya işarettir. Çiftçi olup ekin ektiğini gören kimse, kurtuluş ve ticareti için çalışır. Çiftçi görmek, dine, halin salahına, helaldan kazanç elde edeceğine de işarettir. Çiftçi rüyası beş şekilde tabir edilir. Helaal rızık istemek, hayır ve menfaat husulü, hastalık, yüksek makam ve mevki, helal kazanç elde etmek. Rüyada güzel kokulu ot satanı görmek, musibet ve belalara razı, kaza ve kadere sabır eden kimseye işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Çiftçi :
Alın teriyle kazandığını yiyen sabırlı, varlıklı bir insana delalet eder.

---
Çiftçi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.