Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çıkrık Görmek

Rüyada Çıkrık Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Çıkrık :
Rüyada çıkrık görülmesi, kız çocuğu ile yorumlanır. Hamile bir kadının rüyasında çıkrıkla iplik yaptığını görmesi; o kadının bir kız çocuğu doğuracağına veya akrabasından birisinin bir kız çocuğu dünyaya getireceğine delalet eder. Bir kadının rüyasında iki masuralı bir çıkrık ile iş işlediğini görmesi; kız kardeşi ile birlikte evleneceğine, bir kadının rüyasında çıkrığının kırıldığını görmesi; o kadının kızı veya kız kardeşinin vefat edeceğine, bir erkeğin rüyasında çıkrık kullandığını görmesi; o erkeğin keder ve üzüntüye maruz kalacağına yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Çıkrık :
Rüyada çıkrık görmek; kız ile tabir olunur. Çıkrık ile iplik yaptığını gören bir kadın hamile ise, kız doğurur veya yakın akrabasından bir kızı evlat edinir. Bir kadın iki masuralı bir çıkrık ile işlediğini görürse, kız kardeşiyle aynı zamanda evlenir.
Çıkrığının kırıldığını gören kadının, kızı veya kızkardeşi vefat eder. Erkeğin çıkrık işlemesi üzüntü, kadınınki ise feraha işarettir.
İhya Rüya Tabirleri
Çıkrık :
Kuyu çıkrığı zorlukla beraber elde edilecek rızka ve ardından gelecek rahatlığa, Dokuma vs. çıkrığı helal kazanca ve meslek edinmeye, Çıkrıkçı, işlerini düzenbazlıkla halleden bir insana delalet eder.

---
Çıkrık rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.