Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Beyt-ül Mukaddes Görmek

Rüyada Beyt-ül Mukaddes Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Beyt-ül Mukaddes :
Beyt-ül Mukaddes'i ve Arazi-i Mukaddese'yi görmek, hayırdır. Kendisini Arazi-i Mukaddese de gören, Allah'ın emirlerini halka bildirir. Bir rivayete göre tevbe eder. Berekete ve ibadete nail olur. Cenab-ı Hakk'a itaat eder.
Kendini Beyt-ül Mukaddes'te gören, dindar olur. Emaneti muhafaza eder. Hacca gider. Selamete çıkar. Sahratullah-i Müşerrife'yi görenin, itikadı kuvvetli olur. Kudret kazanır. Beyt-ül Mukaddes'te namaz kılan, peygamberler zümresiyle haşr olunur. Burada Kur'an okuyan, kafirlerle yaptığı dini münazaraları kazanır. Beyt-ül Mukaddes'e Bab'ür Rahman'dan giren, Hakk'ın rahmetine mazhar olur. Içeri girmeyip etrafında dolaşan Hakk'ın rahmetinden uzaklaşır.
Cafer-i Sadık Beyt-ül Mukaddes ve Arazi-i Mukaddes rüyasını bereket, mağfiret, kanaat ve rahatla yorumluyor.
O civardaki mübarek yerlerden birini ziyaret etmek, (rüyada çirkin sayılacak bir hal yoksa) hayırla tabir edilir. Harem-i Cenab-ı Halil'in bulunduğu Hobrum şehrini görmek, hayır ve berekettir. Harem-i Hazret-i Ibrahim'de bulunmak ta elbette refah ve menfaattir.
Mevlid-i Cenab-ı Mesih-i Beyt-ül Lahm'de bulunan, dünyada ve ahirette ismete ve rahmete nail olur. Kabr-i Meryem'i ziyaret etmek, iyi ve dindar bir zevceye işarettir. Hulasa bu rüya hep hayırla yorumlanır.

---
Beyt-ül Mukaddes rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.