Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çoban Yıldızı Görmek

Rüyada Çoban Yıldızı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Çoban Yıldızı :
Rüyada çoban yıldızını görmek, güzel kadındır. Bundan dolayı rüyada çoban yıldızını gören kimse, halkı fitneye düşürerek kendisine yakınlığı bulunmayan güzel bir kadını nikah etme arzusunda bulunur.
Rüyada çoban yıldızı itham edilmeye, oyuna, gülmeye, tasvire, güzel suretlere ve güzel elbiselere delalet eder.
Rüyada çoban yıldızına tesadüf etse, yahut çoban yıldızı onun yanına inse (bazen o kimse) itham edilir. Yahut zikrettiğimiz şeylere meyleder. Yahut onları birbirlerine veren kimseye tesadüf eder. Bazen de bir kadınla evlenir, ya da şarkıcı bir cariye satın alır.
Çoban yıldızının aya karıştığını yahut yere indiğini, uyanıklık halinde bozuk olduğunu, yahut yakıcı olduğunu rüyada görmek, çocuklarla oynayan ahlaksız bir kimse olduğuna delalet eder. Bazen de , deli ve ahmak kimseleri görmek ve hayırsız sözleri işitmektir.
Çoban Yıldızı, melikin hanımıdır. Yabancı bir kadın olduğu da söylenmiştir. Bundan dolayı bir kimse rüyada bu yıldızı görse, kendisi de bekarsa akrabası olmayan yabancı bir kadınla evlenir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Çoban Yıldızı :
Rüyada çoban yıldızını görmek, güzel kadındır. Bundan dolayırüyada çoban yıldızını gören kimse, halkı fitneye düşürerek kendisine yakınlığı bulunmayan güzel bir kadını nikah etme arzusunda bulunur. Rüyada çoban yıldızı itham edilmeye, oyuna, gülmeye ve güzel elbiselere işarettir. Bir kimsenin rüyada çoban yıldızı görmesi, güzel bir kadına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Çoban Yıldızı :
Güzel, şöhretli ve yabancı bir kadınla, Bu yıldıya uzanmak, onu seyretmek, bu özellikleri bulunan bir kadınla evlenmeye yahut gönül vermeye, Bazen bu yıldız doğru kılavuza, hakka götüren görüş ve kişiye delalet eder.

---
Çoban Yıldızı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.