Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Bahçe Duvarı Görmek

Rüyada Bahçe Duvarı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Bahçe Duvarı :
Rüyanızda bir bahçe duvarı görmeniz; isabetli ve olumlu işler yaptığınıza ve herkes için yararlı olduğunuza delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Bahçe Duvarı :
Rüyada bahçenin iç tarafına çekilmiş olan duvarın yerinde meyvenin meydana geldiğini görse, dinin fesat olmasına, dünyanın zayi olmasına, askerin karışıklığına, tevbenin bozulmasına, cahilleri ileri geçilip ilim sahiplerini geri bırakmaya, dinden dönmeye, yahut mezhepten çıkmaya, yahut avam halkının yükseltilmesine ve yüksek zümrelerin mertebelerinden düşmelerine delalet eder.
Eğer ağaçların yerlerine kuvvetli sur ve duvar çekilmiş yahut hendek kazılmışsa, bu rüya bahçe sahibinin daha fazla kuvvetli olmasına ve sanının daha yüce olmasına delalet eder. Bahçe duvarı, dine ve ağaç kalıntıları da dinin vazifelerine delalet eder.
Bahçe duvarı bazan melikin kalesine, duvardan başka ağaçlarda hükümet erkanına delalet eder. Eğer bostan, sahibine delalet ederse, onun etrafında bulunan duvarlar da onun akraba ve sanatıdır. Eğer bostan dünyaya delalet ederse onun etrafındaki duvarlar dünyanm yüksek, cömert ve cimri şahıslarına delalet eder. Bazen de bahçe duvarı, bahçe sahibinin din ve ilmine ve onu dünya ve ahiret azabından koruyacak ve muhafaza edecek haline delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Bahçe Duvarı :
Bakınız; Bahçe.

---
Bahçe Duvarı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.