Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kir Görmek

Rüyada Kir Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Kir :
Rüyada insanın elbisesinde veya vücudunda ya da saçında görülen kir, sahibi için üzüntü ve kederdir.
Kirli ve paslı elbiseler, günahtır. Kir dine nisbet edilirse, görülen kir ve pasm miktarınca rüya sahibinin dince bozukluğuna delalet eder. Eğer kir ve pas yağlılığından dolayı dünyanın emtia ve eşyasına nisbet edilirse, rüya sahibinin dünyasmın bozulmasına delalet eder.
Rüyada elbisesini kir ve pastan yıkayıp temizlediğini gören kimsenin, tevbe etmesine ve günahlarınm affedilmesine delalet eder; Rüyada ölü üzerinde görülen kirli elbiseler, o ölünün dince bozukluğuna delalet eder.
Kulak kiri tiryaktır. Rüyada kulağının kirini giderdiğini gören kimse, neşelenecek bir söz ve kendisine gelecek bir müjdeyi işitir.
Rüyada kulaklarının kirlerini yediğini gören kimse, erkeklere yaklaşır, veya çok sinirleneceği bir işi yapar. Çünkü kulak kiri acıdır, her acı olan şey de tabirde makbul değildir. Ancak acı olan şey ilaç olursa, o zaman bu acı şey hayırdır.
Bir insanın kulağında çokça kir bulunduğunu görmesi, o insanın işiteceği çirkin bir söze delalet eder. Bazan da bu rüya, o insanın düşmanından korunacağına delalet eder. Ancak bu tabir, o insanın kulağında sağırlık belirtileri olmadığı takdirdedir. Eğer kulağında sağırlık varsa, üzüntü, keder, sıkıntı ve hastalığa delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Kir :
Rüyada insanın elbisesinde veya vücudunda ya da saçında görülen kir, sahibi için üzüntü ve kederdir. Kirli ve paslı elbiseler, günahtır. Kir dine nisbet edilirse, görülen kir ve pasın miktarınca rüya sahibinin dince bozukluğuna işarettir. Eğer kir ve pas dünyanın emtia ve eşyasına nisbetedilirse, rüya sahibinin dünyasının bozulmasına işarettir. Rüyada kulağının kirini girderdiğini gören kimse, neşelenecek bir söz ve kendisine gelecek bir müjdeyi işitir. Rüyada kulaklannın kirlerini yediğini gören kimse, erkeklere yaklaşır veya çok sinirleneceği bir işi yapar,Bir insanın kulağında çokça kir bulunduğunu görmesi, o insanın işiteceği çirkin bir söze işarettir. Ancak bu tabir, o insanın kulağında sağırlık belirtileri olmadığı takdirdedir. Eğer kulağında sağırlık varsa, üzüntü, keder,sıkıntı ve hastalığa işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Kir :
Beden ve elbisede görülen kir üzüntü ve kedere, Kir ve pas günaha, kir ve pastan kendini ve elbisesini temizlediğini görmek günahtan tövbe etmeye, mal ve dünyalığa musallat olan olumsuzlukları def etmeye, Malda görülen pas ve kir malın zekatının verilmeediğine, Kulak kiri panzehire, bu kiri temizlemek sevindirici habere, kulak kirini yemek hasta için şifaya, hasta olmayanlar için öfkeleneceği bir iş yapmaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Pas.)

---
Kir rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.