Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kabristan Görmek

Rüyada Kabristan Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Kabristan :
Rüyada kabristan görülmesi; nasihate, Kur'an okumaya, ağlamaya, ölümü hatırlamaya, korkmaya ve dünyadan el etek Çekmeye yorumlanır. Rüyanızda bir kabristanda bulunduğunuzu görmeniz; o bölgedeki devlet büyüğünün âdil birisi olduğuna, bir yoruma göre de zina yaptıran bir kadının evine delalet eder. Hasta bir kimsenin rüyasında bir kabristanlığa girip orada ev yaptırdığını görmesi; o hastanın öleceğine işaret şeklinde tabir olunur.
Nablusi Rüya Tabirleri
Kabristan :
Rüyada kabristan görmek, va'za, Kur'an okumaya, ağlamaya, ölümü hatırlamaya, korkmaya ve dünyadan alakayı kesmeye delalet eder.
Bazan kabristan görmek, alim ve takva sahibi kimselere, melikin emirlerine ve Müslüman askerlerin yiğitlerine delalet eder. Bazan Islam kabristanı Müslüman askerlerin çadırlarına ve Müslamanların orduyla karşılaşmaya hazırlanmalarına delalet eder. Bazan da kabristan, zina yapan kadının evine delalet eder.
Zimmetlerin kabristanları bid'ata, gaflete, zamanında bulunan kabristanı görmek kazanca, ganimet malına, esir olmaya, sırları keşfetmeye, şerli ve münafık kimselerin sularına muttali olmaya delalet eder.
Bir kimsenin eline rüyada cahiliyet zamanında olan kabristandan kıymetli bir şey geçmesi kazanç veya ganimet yoluyla helal rızık elde etmeye delalet edeı.
Rüyada kabristan görmek, korkanlar için emniyet, korkusuz halde olanlar için de korkudur. Kabristanı görmek, korku ve ümide, sapıklıktan soma hidayete dönmeye delalet eder.
Müşriklerin kabristanını görmek, üzüntü ve kedere, korkuya, dinde şüpheye, bid'at yerlerine, tenha ve ıssız hapishaneye delalet eder. Zira kabristan, kendisine gelen cisim ve cesetler için hapistir.
Kabristan, tekke v.s. gibi ibadethaneye, dünya ve masivadan fariğ olmaya, ağlamaya ve mevizelere delalet eder.
Bazan da kabristan ölüme delalet eder. Zira kabristan ölülerin evidir.
İhya Rüya Tabirleri
Kabristan :
Bakınız; Mezar / Mezarlık.

---
Kabristan rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.