Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Su Değirmeni Görmek

Rüyada Su Değirmeni Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Su Değirmeni :
Rüyada buğday veya mısır öğütülen değirmen görülmesi; hakkın batıldan ayrıldığına, ilim merkezine ve mahkemeye yorumlanır. Rüyada değirmen görülmesi aynı zamanda karı kocaya, rızka ve kazanca da işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Su Değirmeni :
Buğday öğütülen değirmeni görmek, hakkın batıldan ayrıldığını ilim merkezi ve mahkemeye delalet eder. Çünkü değirmen, insanların girip çıktığı, ölçek, terazi adalet ve insafın olduğu bir yerdir.
Değirmen görmek, öğütülen şeyden biraz alındığından dolayı rızka ve kazanca delalet eder.
Değirmen —taşlarm birbirleri üzerinde olması ve aralarından un çıkmasından dolayı— birleşmelerinden çocuk hasıl olan karı-kocaya delalet eder.
Bazan, değirmen, üzüntü, keder, sıkıntı ve baş ağrısına delalet eder. Bazan da değirmen, — değirmenin çarh ve dolabının dönmesine, unun çıkmasına, havuzlarda bulunan suyun kova ve gözelerden birbirlerine dökülüp boşaldığı gibi unun da bir kabdan diğer bir kaba dökülmesinden dolayı— su çekilen dolaba delalet eder.
Değirmende insan öğütülüyorsa fitneye ve ölüme delalet eder.
Rüyada görülen değirmen, yenilmeyen şeyleri öğütürsa, kıtlık ve pahalılık olacağına delalet eder.
Rüyada görülen değirmenin unu çok olur, anbar ve mahzenleri doldurursa, rızka, ziraatın gelişmesine, ucuzluğa, hastalıktan şifa bulmaya delalet eder.
Yaban kirazı, çöğen otu, acı bakla, hatmi çiçeği ve kına ağacı gibi şeyleri öğüten değirmeni görmek, temizliğe, üzüntü, keder ve hastalıkların gitmesine, borçları ödemeye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Su Değirmeni :
Buğday öğütülen değirmeni görmek, ilim merkezi vemahkemeye işarettir. Çünkü değirmen, insanların girip çıktığı, ölçek, terazi adalet ve insafın olduğu bir yerdir. Değirmen görmek, öğütülen şeyden biraz alındığından dolayı rızka ve kazanca işarettir.Değirmen taşların birbirleri üzerinde olması ve aralarından un çıkmasından dolayı birleşmelerinden çocuk hasıl olan karı-kocaya işarettir.Bazen, değirmen, üzüntü, keder, sıkıntı ve baş ağrısına, bazen de su çekilen dolaba işarettir. Değirmende insan ögütülüyorsa fitneye ve ölüme işarettir.Rüyada görülen değirmen, yenilmeyen şeyleri öğütürse, kıtlık ve pahalılık olacağına işarettir. Rüyada görülen değirmenin unu çok olur, anbar ve mahzenleri doldurursa, rızka, ziraatın gelişmesine, ucuzluğa, hastalıktan şifabulmaya işarettir. Yaban kirazı, çöğen otu, acı bakla ve kına ağacı gibi şeyleri ögüten değirmeni görmek, temizliğe, üzüntü, keder ve hastalıkların gitmesine, borçları ödemeye işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Su Değirmeni :
Bakınız; Değirmen.

---
Su Değirmeni rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.