Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Sihir Görmek

Rüyada Sihir Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Sihir :
Rüyada sihir yapıldığının görülmesi fitne ve gurura delalet eder. Bir kimsenin rüyasında bir sihir yaptığını veya bir başkasına yaptırdığını görmesi; o kimsenin karı-koca arasını açacağına delalet eder. Rüyada görülen sihir, küfre ve hanımın kocasından ayrılmasına da yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Sihir :
Rüyada görülen sihirbazlık fitne ve gururdur. Rüyada bir sihir yaptığını veya başka birisine yaptırdığını gören kimse, kan - koca arasını açar.
Rüyada görülen sihir küfre ve zevcenin ayrılmasına delalet eder.
Rüyada kendisinin sihirli olduğunu veya kendisine sihir yapıldığını gören kimse, hakkında meydana gelecek fitne, hile ve zarara delalet eder. Eğer sihir cinler tarafından olursa, o sihir hile ve zarar yönünden diğerlerinden daha şiddetli ve kuvvetlidir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Sihir :
Rüyada görülen sihirbazlık fitne ve gururdur. Rüyada bir sihir yaptığını veya başka birisine yaptırdığını gören kimse, karı-koca arasını açar.Rüyada görülen sihir küfre ve zevcenin ayrılmasına işarettir.Rüyada kendisinin sihirli olduğunu veya kendisine sihir yapıldığını gören kimse, hakkında meydana gelecek fitne, hile ve zarara işarettir. Eğer sihir cinler tarafından olursa, o sihir hile ve zarar yönünden digerlerinden daha şiddetli ve kuvvetlidir.

---
Sihir rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.