Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Yanak Görmek

Rüyada Yanak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Yanak :
Rüyada yanak görmek, hayra, bolluğa, geçime, ferahlığa, durumun kötüleşmesine, üzüntü, keder, sıhhat ve hastalığa alamettir.
Rüyada fazlalık ve noksanlık gibi yanakta meydana gelen durum, anlatılan şeylere aittir. Yanaklar kişinin ameline, kırmızlığı ve etliliği, rütbe ve makamına, hastalıklardan kurtulmaya, nasib ve sevince delalet eder.
Yanağın sarılığı veya siyahlığı, korku, üzüntü ve itibardan düşmesine delalet eder.
Rüyada görülen iki yanak, insanın kendisiyle güzelleştiği veya sevdiği şeye delalet eder. Bazen de yanaklar, onları öpen kimseye delalet eder.
Yanaklardan meydana gelen şey, onları öpenin bozukluğuna delalet eder. Bazan yanak tozlu topraklı olursa, zillet ve meskenete delalet eder. Bu ise dindarlar için, Allah (C.C.) indinde ziyadelik ve yüceliktir. Bu da teheccüd namazı kılanların alametlerindendir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Yanak :
Rüyada yanak görmek, hayra, bolluğa, geçime, ferahlığa, durumun kötüleşmesine, üzüntü, keder, sıhhat ve hastalığa alamettir.Yanaklar kişinin ameline, kırmızlığı rütbe ve makamına,hastalıklardan kurtulmaya, nasib ve sevince işarettir.Yanağın sarılığı veya siyahlığı, korku, üzüntü ve itibardan düşmesine işarettir. Rüyada görülen iki yanak, insanın kendisiyle güzelleştiği veya sevdiği şeye işarettir. Bazen de yanaklar, onları öpen kimseye işarettir.Yanaklardan meydana gelen şey, onlan öpenin bozukluğuna işarettir.Bazen yanak tozlu topraklı olursa, meskende işarettir. Bu ise dindarlar için, Allah (C.C.) indinde ziyadelik ve yüceliktir.

İhya Rüya Tabirleri
Yanak :
Yüzün yan kısımlarından birini (yanak) görmek hayra, iyi geçime, bolluk ve ferahlığa, nasip ve sevince, amel ve sanata; Yanakta görülen dolgunluk ve güzellik bu sayılan şeylerdeki iyi hale, aksi ise yukarıda sayılanlarda müşühade edilen olumsuzluklara; YYanak bazan korku, üzüntü, hastalık yahut değerden düşmeye delalet eder.

---
Yanak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.