Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Muhafız Görmek

Rüyada Muhafız Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Muhafız :
Bir kimsenin rüyasında herhangi bir kimsenin koruyucusu olduğunu görmesi; o kimsenin herkesin güvenini kazandığına ve yüksek karakterli bir şahsiyet olduğuna işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Muhafız :
Rüyada muhafız görmek, emniyet, selamet ve namaza, şeytan ve avanesinden korunmak ve kaçınmakla verilen gizli sadakaya delalet eder. Baian da muhafızı görmek, köpeğe delalet eder. Çünkü köpek sahibini muhafaza eder ve sahibinin evine geceleyin saldıran kimseyi meneder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Muhafız :
Rüyada muhafız görmek, Allah-u Teala Hazretlerini zikretmeye, uyanık halde bulunmaya ve geceleri ibadet etmeye işarettir. Bazen de muhafız görmek, şerre, unutkanlık ve yanlışa işarettir. Rüyada muhafız görmek, emniyet, selamet ve namaza, şeytan ve avanesinden korunmak ve kaçınmakla verilen gizli sadakaya işarettir. Bazen de muhafızı görmek, köpeğe işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Muhafız :
İnsanı kötüllüklerden alıkoyan namaza ve şeytan ve yandaşlarından korunmak için verilen sadakaya, Güven ve esenliğe, korunma amaçlı yetiştirilen köpeğe, emniyet sislemlerine ve alarma, Muhafız bölüğünü merasim alanında görmek önemli bir misafirin gelmesiine yahut yolculuğa, emniyete ve hastalıklardan korunmaya delalet eder. Üst düzey yöneticilerin korumalarını görmek uyanıklığa, gece ibadetine ve zikrullaha; sözde unutkanlığa ve yanlış kelama yahut içinde kötülük bulunan bir işe delalet eder.

---
Muhafız rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.