Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Meyhane Görmek

Rüyada Meyhane Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Meyhane :
Bir kimsenin rüyasında bir meyhane görmesi; o kimsenin birtakım insanların kötü muamelelerine hedef olarak aşırı derecede üzüleceğine işaret eder. Bir kimsenin bir meyhanede içki içtiğini görmesi; o kimsenin herhangi bir kimseye zararı dokunmayan iyi kalpli kendi halende bir kimse olduğuna ve fakat karşısındaki kimselerin bunun bu halini korkaklık ve zavallılık kabul ettiklerine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında bir meyhane işlettiğini görmesi; o kimsenin kendisini zevk ve eğlenceye vererek aile ferdlerini ve işlerini ihmal ettiğine işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Meyhane :
Rüyada meyhane görmek, zayıflıktan şenliğe, üzüntü ve kederin gitmesine delalet eder. Bazen de bu rüya zina eder kadına, ve ahlaksız cariyeye delalet eder.
Meyhane, kendisinde cinayet ve had icabettiren şeylerin bulunmasından ötürü, üzüntü ve kedere ve sıkıntıya delalet eder.
Meyhane gören kimseye bir şey vaad edilmişse vaadinin yerine getirilmesi zamanının .yaklaştığına delalet ?der. Meyhaneyi gören kimse hasta ise ölüm zamanının yaklaştığına delalet eder. Meyhane gören kimse eğer takva sahibi ise, onun üzerine fitnenin gelmesinden korkulur. Eğer hidayette ise, dininden dönmesine delalet eder.

Molla Cami Rüya Tabirleri
Meyhane :
Rüyada meyhane görmek, zayıflıktan şenliğe. Üzüntü ve kederin gitmesine işarettir. Bazen de bu rüya zina eden kadına ve ahlaksız hizmetçiye işarettir, Meyhane, üzüntü ve kedere ve sıkıntıya da işarettir. Meyhaneyi gören kimse hasta ise ölüm zamanının yaklaştığına işarettir. Meyhane gören kimse eğer takva sahibi ise, onun üzerine fitnenin gelmesinden korkulur. Eğer hidayette ise, dininde zayıf olmasına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Meyhane :
Takva sahibi için fitneye düşmeye, borç ödeme yahut vaat edilen şeyin vaktinin yaklaşmasına, üzüntü ve keder, hasta için ecelin yaklaşmasına; ahlaksız ve zina yapan kadına, Meynahe görmek bazen üzüntü ve kederin gitmesine, acizlikten so a güce kavuşmayaa; Meyhaneci görmek faiz yiyen ve satılması haram olan şeyleri satan kimseye, fasık ve günahkar insana; Meyhaneci görmek bazen ilim öğrenmek isteyen için ilme, borçlunun borcunu ödemesine, tövbe etmeye ve iman aydınlığına; hastalıktan kurtulmaya, yaraların iyileşmesine, hayat düzüyinin yüksek olmasına ve hoş geçime delalet eder.

---
Meyhane rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.