Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Manifaturacı Görmek

Rüyada Manifaturacı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Manifaturacı :
Rüyada manifaturacı görülmesi; sattığı şey karşılığında bir şey almadığını görürse, insanlara arasında güzel, hoş sanatları ve çokça iyiliği olan bir insana yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Manifaturacı :
Manifaturacı, sattığı şey karşılığında bir şey almadığını görürse, insanlar arasında güzel, hoş sanatları ve çokça iyiliği olan bir insan olmakla tabir edilir. Sattığı mal karşılığında para (dirhem - gümüş) olsa, yaptığı amel ve iyilik, riyaya ve ayrıca bunların sevabını götürecek bir söz söylemesine delalet eder. Sattığı malın karşılığında dinar, altın aldığını görürse, yaptığı iyilik ve işi istemiyerek yapar. Çünkü müşteri altın ve gümüşten (dirhem ve dinardan), dedikodudan muzdarip olur.
Rüyada tartmak, rüşvete ve ödenmesi zarurî olan şeye (borca) delalet eder. Manifaturacı görmek, rızka, fakirlikten sonra zenginliğe, bekar ise evlenmeye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Manifaturacı :
Manifaturacı, sattığı şey karşılığında bir şey almadığınıgörürse, insanlar arasında güzel, hoş ve çokça iyiliği olan bir insan olmakla tabir edilir. Sattığı mal karşılığında para alsa, yaptığı amel ve iyilik, riyaya ve ayrıca bunların sevabını götürecek bir söz şöylemesine işarettir. Manifaturacı görmek, rızka, fakirlikten so a zenginliğe, bekar ise evlenmeye işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Manifaturacı :
Fakirlikten so a zenginliğe, dünyalık ve rızka, bekar için evlenmeye delalet eder.

---
Manifaturacı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.