Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Tabiin (r.a.) Görmek

Rüyada Tabiin (r.a.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Tabiin (r.a.) :
Rüyada Tabiinden (R. Anhüm) birini bir şehir veya bir yerde görmek, o şehir veya o yer halkı sıkıntı kıtlık ve korkuda iseler, bunlardan kurtulmalarına delalet eder. Reislerinin hali iyi ve gidişatı güzel olur.
Tabiin alimlerinden veya diğerlerinden birini görmek, hikmetin ziyadeliğine, onların vaazlarından birini görmek, fetih ve sevinçlere, evliya ve salihlerini görmek dindeki ziyadeliğe delalet eder.
ölmüş olan salih kimselerin bazısını bir şehirde sağ olarak görmek, o şehir halkının ucuzluk ve bolluğa nail olarak darlıktan kurtulmalarına, onların valilerinin adil olmasına ve reislerinin halinin ıslanma delalet eder.
Tabiinden birisinin dirildiğini gören kimsenin, o tabiinin sünnetini ihya etmesine delalet eder. Bir kimse rüyada bilinen salihlerden bazısına tahavvül ettiğini görse, gördüğü kimsenin mertebesi miktarınca dünyanın gam ve kederleri kendisine isabet eder, sonra muradına nail olur.
İhya Rüya Tabirleri
Tabiin (r.a.) :
Sahabeyi görmek bahtiyarlığına ermiş olan tabi"nden birini bir yerde görmek, orada yaşayanlar için zorluk ve sıkıntıların geçmesine, yöneticilerinin hal ve hareketlerinin ve icraatlarının iyi olmasına; Onlardan birini görmek, onlara yakın olmaya, aydınlıık yollarından yürümeye ve diğer din ve dünya hayırlarına delalet eder.

---
Tabiin (r.a.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.