Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada İnsan Vücudu Görmek

Rüyada İnsan Vücudu Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
İnsan Vücudu :
Bir kimsenin rüyasında cesedinin yılan cesedi gibi olduğunu görmesi; o kimsenin bir başkasına olan düşmanlığını açığa vuracağına kişinin rüyasında koyun ve koç misali kuyruğunun olduğunu görmesi; o kimsenin bir çocuğu olacağına ve onun da geçimini koyun ile temin edeceğine, kişinin rüyasında cesedinin demir ve balçıktan olduğunu görmesi; o kimsenin öleceğine işarettir.
Nablusi Rüya Tabirleri
İnsan Vücudu :
Bedenin temizliği ve kuvvetliliği, din ye insanın kuvvetliliği ve metaneti ile tabir edilir. Cesedinin yılan cesedi olduğunu görmek, rüyayı görenin herhangi bir kimse için gizlediği düşmanlığını aşikareye vurur. Koyun ve koç gibi kuyruğunun olduğunu gören kimsenin bir çocuğu olur ve koyun ve koçla geçimini temin eder. Cesedinin demir ve balçıktan olduğunu görse ölür. Zararsız olarak vücudunda fazlalık olduğunu görenin, üzerindeki nimetler ziya deleşir.
Tırnağı ile cesedini kazdığını gören kimse, akrabalarından halini gözetmelerini talep eder ve onlardan güçlüklerle karşılaşır. Cesedinde-ki uyuzu kaşıdığını ve kaşıntının dinmediğini görse, ehil ve akrabasından giriftar olacağı mihnet ve meşakkate delalet eder. Kaşınmasıyla uyuzun sükunet bulduğunu gören kimse, büyük hayra nail olur.
Vücudun semizlik ve büyüklüğü malın ve şerefin ziyadeliğine, zayıflık ve zebunluğu ilim ve malm noksanlığına delalet eder. Bazen de sevmediği ve karşılaşmayı kerih gördüğü kimse ile bir arada toplanmaya delalet eder.
Rüyada cesed, insanın, cesedi mesabesinde olan elbise, zevce, mesken, sevgili ve evlad gibi şeylere, sultan, amir ve efendi gibi kendilerine iltica ettiği kimseler üzerine delalet eder.
Cesedin güzelliği, temizliği ve kuvveti, tabirde zikri geçen kimse-erin hallerinin güzelliğine delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
İnsan Vücudu :
Bedenin temizliği ve kuvvetliligi, din ve insanın kuvvetliliği ve metaneti ile işaret eder. Cesedinin yılan cesedi olduğunu görmek, rüyayı görenin herhangi bir kimse için gizlediği düşmanlığını vurur.Koyun ve koç gibi kuyruğunun olduğunu gören kimsenin bir çocuğu olur ve koyun ve koçla geçimini temin eder.Cesedinin demir ve balçıktan olduğunu görse ölür. Zararsız olarak vücudunda fazlalık olduğunu görenin, üzerindeki nimetler artar. Tırnağı ile cesedini kazdığını gören kimse, akrabalarından halini gözetmelerini talep eder ve onlardan güçlüklerle karşılaşır. Vücudun toplu olması ve büyüklüğü malın ve şerefin fazlalığına ilim ve malın noksanlığına işaret eder.Rüyada vücudunu toplu olarak görenin değerinin yüksek olacağına, düşmanını yeneceğine işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
İnsan Vücudu :
  • Temiz ve sağlıklı beden, inancın kaynağı olan kalbin temizliğine; vücudun sıhhat ve kuvvetine,
  • Vücudun zararlı ve yırtıcı bir hayvan vücudu olduğunu görmek bir kimse için gizliden gizliye duyuyan kin ve düşmanlığın açığa çıkmasına,
  • Vücutta görülen zararssız fazlalık din ve dünyaca ziyadeliğe,
  • Vücudunun belinden ikiye bölünüp denize atıldığını görmek bir davayı kazanmaya,
  • bu haliyle bir meydanda asılmak şöhrete ulaşmaya delalet eder.
  • ---
    İnsan Vücudu rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

    Bakınız:
    Emsile sıradaki tabirler
    Emsile Rüya Tabirleri

    Tabir Arama Motoru

    Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.