Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Güzel Kokulu Ot Görmek

Rüyada Güzel Kokulu Ot Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Güzel Kokulu Ot :
Rüyada görülen güzel kokulu otlar, kokularının ve onları koklamak için alanların v.s. gibi şeylerin değişmesi ile tâbiri değişik yapılır. Güzel kokulu otları rüyada görmek, yahut koklamak üzüntü, keder ve şiddetten kurtulmaya, güzel amel işlemeye ve sadık vaada delâlet eder.
Bir ölü, rüyada diri bir kimseye güzel kokulu şey verse yahut bir kimse ölünün yanında güzel kokulu şeyler görse, o ölünün Cennette olmasma delâlet eder.
Bekâr olan kimse için güzel kokulu şey zevceye, evli olan kimse için de çocuğa yahut kendisinin şöhret bulacağı ilme, ya da iyilikle medh edilmeye delâlet eder.
Bazan da rüyada güzel kokulu otların insanın yanına sokulmaları, üzüntü ve şiddet;, bazan da hastalığa delâlet eder. Çünkü bu gibi şeyıer hastaya getirilir.
Rüyada su ile yeşilliğin bir arada olması üzüntü ve kederin gitmesine delâlettir.
Rüyada arap memleketlerinde biten ve humhum olarak isimlendirilen otun rüyada hastanın yanına girmesinde hayır yoktur. Çünkü bu ot hastanın ölümüne delâlet eder.
Yine hasta üzerine götürülen bütün kokular, ölüme delâlettir.
Bazan güzel kokulu otlar, veba hastalığına rateri olarak isimlendirilen güzel kokulu ot insanın ihtiyacı olup beklediği mektuba, bazan da yanağında kılların bitmesine delâlet eder.
Güzel kokulu otları bittikleri halde ve bittikleri yerde görmek, iyi bir şekilde medh edilmeye ve insanı mesrur edecek söze delâlet eder.

---
Güzel Kokulu Ot rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.