Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Gaz Çıkarmak Görmek

Rüyada Gaz Çıkarmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Gaz Çıkarmak :
Rüyada ses çıkmadan yellenmek, yellenen kimsenin ağzındaki hatalı bir söz çıkacağına delâlet eder. Bir kimse rüyada başka birisinin çıkardığı gazı kokladığını görse o kimse yüzünden ona bi. keder erişir.
Rüyada sessizce yellenen kimseye, keder isabet eder. Halk arasında sessizce yellenmek, o kimseye ve onun kokusunun erişeceği adamlara isabet edecek üzüntünün her tarafa yayılmasına delâlet eder.
Rüyada namazda iken kokusu pis olmayan bir gaz çıktığını gören kimse, ihtiyacını isterken, üzüntü ve kederden kurtulmasını arzu etmekte iken münasebetsiz bir söz söyler ve bu söz üzerine işi müşkül duruma düşer.
Sessizce gaz çıkarmak sırları ifşa etmeye ve içinde bulunan kin, düşmanlık ve kıskançlığın gitmesine delâlet eder. Bazan, meşakkat çektikten sonra rahatlığa ve borçlarını ödemeye delâlet eder. Bazan kokulu bir gaz çıkarmak, baş ağrısına, nezle olmasına kötü haberlere delâlet eder.
Bir kimse rüyada abdest aldıktan sonra gaz çıkardığını görse, o kimsenin bir ahd ve vadi varsa sözünden döner ve yaptığı yemininde sebat etmez. Ancak gaz çıkardıktan sonra yine abdest alacak olsa o kimse yaptığı and ve vadini yerine getirir veya yaptığı yemini bozduğundan dolayı kefaret verir. Eğer rüyada abdestsiz olduğu halde gaz çıkardığını görse o kimsenin söyleyeceği hayırsız bir söze veya kendisinde hayır olmayan bir mala delâlet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Gaz Çıkarmak :
Rüyada namazda iken gaz çıktığını gören kimse, münasebetsi;bu söz üzerine işi müşkül duruma düşer.Gaz çıkarmak sırları ifşa etmeye ve içinde bulunan kin, düşmanlık ve kıskançlığın gitmesine işaret eder. Bazen, meşakkat çektikten so a rahatlığa ve borçlarını ödemeye işaret eder. Bazen kokulu bir gaz çıkarmak, kötü haberlere işaret eder.Bir kimse rüyada kendi evinde gaz çıkardığını görse, o kimsenin ailesiyle aralannda cereyan edecek söze işaret eder. Her ne zaman çıkardığı gazın kokuşu pis olursa arzu ve isteklerinin çirkin olduguna işaret eder.

---
Gaz Çıkarmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.