Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ev Yıkmak Görmek

Rüyada Ev Yıkmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ev Yıkmak :
Bir kimsenin rüyasında evinin yıkıldığını görmesi; o kimsenin öleceğine, kişinin rüyasında bir evi veya tarihi bir yeri yıktığını görmesi; o kimseye keder, üzüntü ve kötülük isabet edeceğine işaret eder. Rüyanızda eski bir evi yıktığınızı görmeniz; yeni bir eve sahip olacağınıza yorumlanır. İbn-i Sîrin'in yorumuna göre: Rüyanızda ev yıktığınızı görmeniz; sizin bulunduğunuz yerden, mahalle veya memleketten başka bir yere göç ederek orada yeni bir ev yaptıracağınıza veya satın alacağınıza delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ev Yıkmak :
Rüyada ölmek, evin yıkılmasına delalet ettiği gibi, evin yıkıldığını görmek de, ev sahibinin ölümüne delalet eder. Rüyada bir ev veya tarihî bir eseri yıktığını gören kimseye, üzüntü, keder ve şer isabet,eder. Bir kimse rüyada kendi üzerine evinin tamamının veya bir. fcsmının yıkıldığını görse, o evde bir insanın öleceğine veya rüya sahibine büyük bir musibet veya çirkin bir hadisenin erişeceğine delalet 3der. Rüyada evinin tavanının yıküdığını gören kadının kocası, ölür.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ev Yıkmak :
Rüyada evin yıkıldığım görmek de, ev sahibinin ölümüne işarettir. Rüyada bir ev veya tarihi bir eseri yıktığım gören kimseye, üzüntü, keder ve şer isabet eder. Bir kimse rüyada kendi üzerine evinin tamamının veya bir kısmının yıkıldığını görse, o evde bir insanın öleceğine veya rüya sahibine büyük bir musibet veya çirkin bir hadisenin erişeceğine işarettir. Rüyada evinin tavanının yıkıldığını gören kadının kocası, ölür.

---
Ev Yıkmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.