Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Eşyanın Değişmesi Görmek

Rüyada Eşyanın Değişmesi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Eşyanın Değişmesi :
Bir kimsenin rüyasında bir şeyin bilinen halinden başka bir hale girdiğini, örneğin bir evin okula, bir caminin kiliseye dönüştüğünü görmesi; rütbe ve makam sahiplerinin hallerinin değişeceğine, dünyanın gidişatının hayırdan şerre veya serden hayra dönüşeceğine işaret eder. Bir kimsenin rüyasında otuz yaşını aştığını, saç ve sakalının ağardığını görmesi; hâlbuki kendisi rüyada gördüğü şekilde olmasa, o kimsenin dini yönünün iyi olduğuna, kendisinin vakar ve şerefinin artacağına yorumlanır. Genç bir kadının rüyasında kendisinin ihtiyarladığını görmesi; o kadının din ve dünyasının iyi olduğuna, kişinin rüyasında yaşlı bir kadını genç olarak görmesi; o kimsenin fakir ise zengin olacağına, hasta ise şifa bulacağına delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Eşyanın Değişmesi :
Rüyada varlıkların bilindikleri halden diğer bir hale girmeleri, mesela kilisenin camiye, kuru ağacın meyve veren bir ağaca döndüğünü görmek, rütbe sahiplerinin hallerinin değişmesine, rüya sahibinin gördüğü değişiklik nisbetince, dünyanın hayırdan şer'e veya serden hayıra dönmesine delalet eder. Azaların cevherinden şahısların suretlerinden değişmesi de böyledir.
Rüyada otuz yaşını aştığını, saç ve sakalının ağardığını görse, halbuki kendisi böyle olmasa, o kimsenin dininde salahına, kendisinin vakar ve şerefinin ziyadeliğine delalet eder.
Çocuk olduğunu görmekte hayır yoktur. Çünkü o nefsine uyarak cehalete düşer.
Genç bir kadın rüyasında ihtiyar olduğunu görse, dince dünyası iyi olur. Ihtiyar kadını genç olarak gören kimse fakirse zengin olur. Dünya kendisine yüz çevirmişse yeniden ona döner. Hasta ise hastalığından Iyilik bulur. Kendisinin taze ve güzel bir ağaç dalı olduğunu görse, yakında ölür.
Rüyada uzandığını görenin ömrü uzun olur. Mal ve çocuğa nail olur. Kısaldığını gören evini, hayvanını yahut istifade ettiği her hangi bir şeyini satar. Bazan da öleceğinden korkulur.
Yaratılıştan bir şeyini noksan olarak görenin dünyasında noksanlık olmaya delalet eder. Kadının şekil ve zinetinde olduğunu gören kimseye bir zillet, bela ve hakirlik isabet eder. Tekrar kendi haline dönmesinde ise böyle değildir.
Kadın gibi tenasül uzvu olduğunu görene zillet isabet eder.

---
Eşyanın Değişmesi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.