Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Eskici Görmek

Rüyada Eskici Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Eskici :
Bir kimsenin rüyasında bir eskiciye eski bir şey sattığını görmesi; o kimsenin yeni şeyler satın alarak evini düzenleyeceğine yorumlanır. Bazılarına göre: Kişinin rüyada eskici görmesi veya bir eskiciye bir şeyler satması; bir tanıdığı tarafından kendisine hile yapılarak elinden çok miktarda malı veya parasının alınacağına işaretle tabir olunmaktadır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Eskici :
Rüyada yırtık ve sökük elbiseyi dikeni görmek, iyiliğe ve sevaba lütuf ve siyasete ya da hastalıklardan afiyet bulmaya delalet eder. Bazan da bu rüya, dokuyucuya, elbiselere alamet ve nişan koyan kimseye delalet eder.
Bir kimse rüyada hanımının elbisesinin yırtılıp avret yerinin açıldığını görse ve kendisi orayı dikip yamalayarak örtse o kimse hanımına çirkin bir şey isnad eder sonradan münasebetsiz bir özür ve bahane ile ondan özür diler.
Bir kimse rüyada kendi yırtık elbisesini yamaladığını görse o kimse akrabalanna düşman olur hayırsız kimselerle arkadaşlık yapar. Eskici, düşmanlık yapan kimsedir.
Bazı tabirciler, sökük ve yırtığı dikmek günahtan dönmektir. Bazdan da mazlum ve hak sahibi ile helallaşmaksızın batıl bir şey ile özür dilemektir, dediler.
İhya Rüya Tabirleri
Eskici :

---
Eskici rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.