Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ekşili Çorba Görmek

Rüyada Ekşili Çorba Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ekşili Çorba :
Bir kimsenin rüyasında sığır eti ile ekşili bir çorba pişirdiğini ve ondan yediğini görmesi; o kimsenin faydalı ve iyilik sahibi bir kimse olduğuna yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ekşili Çorba :
Bir kimsenin, rüyada sığır eti ile ekşili çorba pişirdiğini ve ondan yediğini görmesi, o şahsın faydalı ve iyilik sahibi bir adam olduğuna ve hakim tarafından elde edilecek malla güzel bir şekilde geçinmesine delalet eder.
Çorba koyun eti ile pişmişse, helal olarak güzel geçinmekle beraber halkın ileri gelen ve büyükleri yanında şerefli ve izzetli bir hayat sürmesine delalet eder. Eğer serçe kuşu etiyle pişirilmiş olursa, o şahsın melik veya sultan tarafından ihtiram edilmeye, ferahlık, sevinç ve vücut sıhatlığı ile halkın ileri gelenlerine hükmetmesine delalet eder. Eğer diğer kuşların etleriyle pişirilmiş olursa, memuriyete veya ticarete yahut o çorbadaki yağın çokluğu nisbetinde muhterem bir cemaatla helal mal kazanmaya delalet eder. Ekşili çorba hastalığa delalet eder. Ancak çorba serçe kuşlarının etiyle pişirilmiş olursa, memur olmaya, arzu ve isteğine nail olmaya delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ekşili Çorba :
Bir kimsenin, rüyada sığır eti iie ekşili çorba pişirdiğini ve ondan yediğini görmesi, o şahsın faydalı ve iyilik sahibi bir adam olduğuna ve elde edilecek malla güzel bir şekilde geçinmesine işarettir. Çorba koyun eti ile pişmişse halkın ileri gelen ve büyükleri yanında şerefli ve izzetli bir hayat sürmesine işarettir. Eğer serçe kuşu etiyle pişirilmiş olursa, o şahsın devlet ricali tarafından ihtiram edilmeye, ferahlık, sevinç ve vücut sıhatlıgı ile halkın ileri gelenlerine hükmetmesine işarettir. Eğer diğer kuşların elleriyle pişirilmiş olursa, memuriyete veya ticarete yahut o çorbadaki yağın çokluğu nisbetinde muhterem bir cemaatla helal mal kazanmaya işarettir. Ekşili çorba hastalığa işarettir. Ancak çorba serçe kuşlarının etiyle pişirilmiş olursa memur olmaya, arzu ve isteğine nail olmaya işarettir.

---
Ekşili Çorba rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.