Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Düğümlemek Görmek

Rüyada Düğümlemek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Düğümlemek :
Rüyada düğümlemek nikâh kıymaya ve inciden gerdanlığa yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında gömleğini düğümlediğini görmesi; ticâret yapacağına, kişinin rüyasında mendilini düğümlediğini görmesi; o kimsenin bir hizmetçiye sahip olacağına işaretle tabir olunur.
Nablusi Rüya Tabirleri
Düğümlemek :
Rüyada bir şeyi düğümlemek nikah kıymaya ve inciden gerdanlığa delalet eder. Rüyada gömleğe düğüm vurmak, ticarette sözleşmeye, urgana düğüm vurmak, borca, mendile düğüm vurmak, bir hizmetçiden fayda görmeye, kilota düğüm vurmak, nikah bağına, ipliğe düğüm vurmak, memuriyet veya ticaret ve evlendirmek gibi arzu ettiği bir şeyi kuvetlendirmeye delalet eder. Düğümlemek bir şeyi kolaylaştırmaya delalet eder. Düğümlemeye çalıştığı bir şeyi düğümleyemese, bir şeyin güçleşmesine delalet eder. Düğümlenmiş bir şeyi çözmek, arzu ettiği şeyi çözmeye delalet eder.
Bir kimse rüyada bir urgana veya bir ip ya da bir keseye düğüm vurduğunu ve onu çözmeye çalıştığı halde çözemediğinden canının sıkıldığını ve tanımadığı bir insanın onu çözdüğünü görse, sultan tarafmdan vuku bulacak sıkıntı ve kedere delalet eder. Eğer düğümü çözerse Allah (C.C.) o kimseyi hatırına gelmediği bir şekilde üzüntü ve kederden kurtarır. Bazan da düğümler, onları gören kimse için yapılan sözleşme ve anlaşmalara delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Düğümlemek :
Rüyada bir şeyi düğümlemek nikah kıymaya ve inciden gerdanlığa işaret eder.Rüyada gömleğe düğüm vurmak, ticarette sözleşmeye, urgana düğüm vurmak, borca, mendile düğüm vurmak, bir hizmetçiden fayda görmeye, kilota düğüm vurmak, nikah bağına, ipliğe düğüm vurmak, memuriyet veya ticaret gibi arzu ettiği bir şeyi kuvveti endirmeye işarettir.Düğümlemek bir şeyi kolaylaştarmaya işarettir.Düğümlemeye çalıştığı bir şeyi düğümleyemezse, bir şeyin güçleşmesine işarettir.Düğümlenmiş bir şeyi çözmek, arzu ettiği şeyi çözmeye işarettir.Bir kimse rüyada bir urgana veya bir ip ya da bir keseye düğüm vurduğunu ve onu çözmeye çalıştığı halde çözemediğinden caninin sıkıldığını ve tanımadığı bir insanın onu çözdüğünü görse, vuku bulacak sıkıntı ve kedere işarettir. Eğer düğümü çözerse Allah (C-C.) o kimseyi hatırına gelmediği bir şekilde üzüntü ve kederden kurtarır.Bazen de düğümler, onlan gören kimse için yapılan sözleşme ve anlaşmalara işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Düğümlemek :
İp ve urgana düğüm atmak zöleşme ve anlaşmalara, Bir düğümü çözmeyi başaramamak can sıkıntısına, onu çözmek üzüntü ve kederden kurtulmaya; düğümü başkasının çözüvermesi birinden görülecek yardıma yahut yönetimde bulunan birinden gelecek sıkıntıya, Düğümüü çözmek arzu edilen şeyin olmasına yahut bir problemi halletmeye, Bir şeyi düğümlemek bazen nikaha, ticarete, memuriyete ve gelecek bir faydaya delalet eder.

---
Düğümlemek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.